reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

A co do parasolki.
U nas jest takie rozwiązanie

Ciekawe czy się sprawdzi. blenda.jpg

Załączniki

• blenda.jpg
    blenda.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 162
reklama
hehe moja tesciowka gadala caly czas wiesz w piwnicy wozek po Julii,corce szwagierki stoi...
o takie cudo
423595177_2_644x461_wozek-2w1-adbor-ring-dodaj-zdjecia.jpg

tesciowa oburzona, ze odmowilam :D
Moja to codziennie przezywa ze jak ja moge za ta cene wozek kupic jak tyle pieknych jest uzywanch... przeciez to sie nie opłaca nowego kupowac [emoji19] [emoji29] [emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja to codziennie przezywa ze jak ja moge za ta cene wozek kupic jak tyle pieknych jest uzywanch... przeciez to sie nie opłaca nowego kupowac [emoji19] [emoji29] [emoji28]

no nie wcale, moj mi dowalila, ze mnie pogielo z wymyslaniem oryginalnego fotelika, bo przeciez szwagierki corka miala fotelik firmy X, ktory mialo przed nia z 8 dzieci a po niej jeszcze kilka :D dzizas...

Lux , chciałam dodac ze bryka z piwnicy objazdowa na lato bedzie jak znalazl [emoji87][emoji86][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23][emoji38]

no baaa i wystawila o na olx za 30 zl i oburzona jest, ze nikt nie chce go kupic :D wozek 11 lat brzydki, ciezki i niemodny...wygody dla dziecka tez w nim nie widze...

no nie wcale, moj mi dowalila, ze mnie pogielo z wymyslaniem oryginalnego fotelika, bo przeciez szwagierki corka miala fotelik firmy X, ktory mialo przed nia z 8 dzieci a po niej jeszcze kilka :D dzizas...
Ale to jest i tak nic w porownaniu do tego co moja mamuska ostatnio do mnie wypalila :errr: a mianowicie , kuzynka dala mi w spadku spiworek do wozka, taki z barankiem czy misiem w srodku.. nadajacy sie tez na sanki itp. (ogolnie nie podoba mi sie on.. ale nie chcialam juz mamie robic przykrosci i pow ze ok wezme..) no i mama do mnie mowi "Olaaa Ty bedziesz mogla mala w tym ze szpitala przywiezc do domu!" yyy wiec pytam jej ale jak?? jak mam wsadzic ten spiwor do fotelika samochodowego bo przeciez dzidzi musi byc zapiete pasami itd.? a ta do mnie OBURZONA na maxa ze czy ja jestem madra zeby takie male dziecko w pasy zapinac i w fotelik? :errr::oo::errr::oo: no przeciez rozwalila system.. zatkalo mnie w pierwszym momencie i staram sie jej wytlumaczyc ze dziecko od 1 dnia MUSI byc zapiete w pasy jadac autem!! ale co do czego i tak nie dala sobie przetlumaczyc.. no zalamala mnie.. i caly czas mi gada porownuje ze ona to mnie w kocu przywiozla na kolanach :rolleyes2: i tak w wielu sprawach wraca do czasow - no prawie 30 lat temu :/ czasami mam wrazenie ze ona sie w czasie zatrzymala i nic nie idzie na przod... brrrrrr dobrze ze nie widzimy sie na codzien bo bybyl armagedon... nie zgadzamy sie prawie z niczym. a tak na marginesie bys musiala widziec jej reakcje na to ze teraz w szpitalach nie kapie sie dzieci tylko dopiero w domu i ogolnie nie kapie sie codziennie.. tzn lepiej jest co drugi dzien... kooooooochana byla a takim szoku ze pow ze musi zapytac znajomej poloznej bo ona w to w zyciu nie uwierzy i ze mi odbilo juz calkiem :-D

Ale to jest i tak nic w porownaniu do tego co moja mamuska ostatnio do mnie wypalila :errr: a mianowicie , kuzynka dala mi w spadku spiworek do wozka, taki z barankiem czy misiem w srodku.. nadajacy sie tez na sanki itp. (ogolnie nie podoba mi sie on.. ale nie chcialam juz mamie robic przykrosci i pow ze ok wezme..) no i mama do mnie mowi "Olaaa Ty bedziesz mogla mala w tym ze szpitala przywiezc do domu!" yyy wiec pytam jej ale jak?? jak mam wsadzic ten spiwor do fotelika samochodowego bo przeciez dzidzi musi byc zapiete pasami itd.? a ta do mnie OBURZONA na maxa ze czy ja jestem madra zeby takie male dziecko w pasy zapinac i w fotelik? :errr::oo::errr::oo: no przeciez rozwalila system.. zatkalo mnie w pierwszym momencie i staram sie jej wytlumaczyc ze dziecko od 1 dnia MUSI byc zapiete w pasy jadac autem!! ale co do czego i tak nie dala sobie przetlumaczyc.. no zalamala mnie.. i caly czas mi gada porownuje ze ona to mnie w kocu przywiozla na kolanach :rolleyes2: i tak w wielu sprawach wraca do czasow - no prawie 30 lat temu :/ czasami mam wrazenie ze ona sie w czasie zatrzymala i nic nie idzie na przod... brrrrrr dobrze ze nie widzimy sie na codzien bo bybyl armagedon... nie zgadzamy sie prawie z niczym. a tak na marginesie bys musiala widziec jej reakcje na to ze teraz w szpitalach nie kapie sie dzieci tylko dopiero w domu i ogolnie nie kapie sie codziennie.. tzn lepiej jest co drugi dzien... kooooooochana byla a takim szoku ze pow ze musi zapytac znajomej poloznej bo ona w to w zyciu nie uwierzy i ze mi odbilo juz calkiem :-D
Moją mamę też teraz świat niemowleco-porodowo-dzi eciecy co chwilę zaskakuje....
Bo 30 lat temu to było tak i tak....
;)
Pełen szok

reklama
Moją mamę też teraz świat niemowleco-porodowo-dzi eciecy co chwilę zaskakuje....
Bo 30 lat temu to było tak i tak....
;)
Pełen szok
No moja tez wlasnie... i mowi do mnie ze jak będzie przyjeżdżać w odwiedziny to bedzie brala dla malej biala pościel bo dziecko musi spac w bieli [emoji28] [emoji28] [emoji87] [emoji55]

Do góry