reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

1476488359-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
widze szarosci kroluja :D sliczny!!!

reklama
ja tez, jest delikatny i pasuje do wszystkiego, oczywiscie nabede do wozka szare minky :D a jak :D
Ja mam tyle szarosci dla malej.. poczatkujac od przescieradelka do lozeczka + na przewijak... konczac na ciuszkach hahaha moja mama sie smieje i zawsze jak cos kupuje dla malej to odrazu zaznacza ze "brudnego" koloru kupowac nie będzie hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] a ja jakbym mogla to bym tylko szare brala dla malej jak i dla siebie :D

Ja mam tyle szarosci dla malej.. poczatkujac od przescieradelka do lozeczka + na przewijak... konczac na ciuszkach hahaha moja mama sie smieje i zawsze jak cos kupuje dla malej to odrazu zaznacza ze "brudnego" koloru kupowac nie będzie hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] a ja jakbym mogla to bym tylko szare brala dla malej jak i dla siebie :D

Brudny kolor :D haha dobre!

Nie wiem czy pamiętacie, ale jakieś 20-25 lat temu kolor szary to nie był kolor... szare były stare dresy i bluzy po starszym rodzeństwo i dla mnie, jak miałam te kilka(naście) lat, to ubranie czegoś szarego to był koszmar! Ci innego czerwony, niebieski, czarny, zielony, żółty ( :-) ) ale nijaki szary???Największa kara. Dopiero po jakimś czasie szary wszedł do mody, nagle we wszystkich sklepach zrobili się szaro i tak trwa to do dziś a obecnie to już faktycznie jest szał :)

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Nie wiem czy pamiętacie, ale jakieś 20-25 lat temu kolor szary to nie był kolor... szare były stare dresy i bluzy po starszym rodzeństwo i dla mnie, jak miałam te kilka(naście) lat, to ubranie czegoś szarego to był koszmar! Ci innego czerwony, niebieski, czarny, zielony, żółty ( :-) ) ale nijaki szary???Największa kara. Dopiero po jakimś czasie szary wszedł do mody, nagle we wszystkich sklepach zrobili się szaro i tak trwa to do dziś a obecnie to już faktycznie jest szał :)

I dlatego dla moich rodzicow szary kolor to brudny kolor i nie kolor haha dla mojej mamy to dla dziecka najlepiej wszystko w bieli falbankach.. grrrrrr [emoji28]

reklama

Zszarzały [emoji28]

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry