reklama
Zobacz sobie na inną wersję chyba sport - ma przekladana rączkę. Czasami dzieci lubią widzieć rodzica - kwestia indywidualnaA ja ze spacerówek polecę Valco Baby snap 4 tylko dla Ciebie wersję z pompowanymi kołami- będzie super amortyzowal dziury. Lekki zwinny , ja sobie bardzo chwale w standardowej wersji waży tylko 6.2 kg. Co do kolorów- za mało
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wcześniej coś wspominał tutaj o tym wózku i chyba nawet pozytywnieDziewczyny a co myslicie o wòzku Anex Sport? Znacie ten wózek? Ma bardzo dobre opinie I fajnie wyglada, a dodatkowo ma lekka gondole co dla mnie jest wazne, bo bede ja taszczyc na 2 pietro
dzieki. teraz juz ma wszystko! w wakacje wrocimy do tematu ale nie wiem ile z nas tu zostanie (lacznie ze mna) wiec zdobywam wiedze poki mam czasZobacz sobie na inną wersję chyba sport - ma przekladana rączkę. Czasami dzieci lubią widzieć rodzica - kwestia indywidualna
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
trytytka
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o wózek typu parasolka - przyoszczędziłam przy pierwszym dziecku i kupiłam chicco london... hmmm dramatu nie ma ale tu skrzypi, tu się kiepsko prowadzi, wybrałam go ze względu na cenę i wizualnie nawet mi odpowiadał, mam go do tej pory i "żyję" ale teraz już mężowi powiedziałam , że bez maclarena się nie obejdzie, ewentualnie inglesina wchodzi w grę
i jeszcze swojego czasu chorowałam na elodie details ale nie znam nikogo kto by użytkował, miała któraś???
i jeszcze swojego czasu chorowałam na elodie details ale nie znam nikogo kto by użytkował, miała któraś???
Ostatnia edycja:
Właśnie go kupilam. Super. Ogladalam mnóstwo wózków i wygrał w każdej kategorii [emoji4]Dziewczyny a co myslicie o wòzku Anex Sport? Znacie ten wózek? Ma bardzo dobre opinie I fajnie wyglada, a dodatkowo ma lekka gondole co dla mnie jest wazne, bo bede ja taszczyc na 2 pietro
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Bryka naszego synka, cudo!!! ♥ czekamy az dojdzie fotelik i pojedziemy odebrac
Załączniki
Super ! Życzę samych długich spacerów i ekstra spania dla maluchaBryka naszego synka, cudo!!! [emoji813] czekamy az dojdzie fotelik i pojedziemy odebrac
reklama
pisze to wlascicielka barletty, dziekuje ♥Super ! Życzę samych długich spacerów i ekstra spania dla malucha
Podziel się: