reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
Ja wózka nie mam wogole, zresztą nic nie mam jak narazie [emoji23][emoji23][emoji23] nawet niewiem.kiedy i za co się zabrać [emoji23]
Ale jak będzie synek wyprawka typowo chłopięca, córcia typowo dziewczęca i tak wszystko od podstaw muszę kupić [emoji6]

Ja tez wyprawke robię od poczatku. Ze wszystkim.
I od nikogo z rodziny nie dostane nic na chlopczyka. Bo ostatnio chłopak pohawil sie u nas 8lat temu moj♥ .
Wózek polecam spacerowke maclarena xt. I mój synio do marca/kwietnia będzie w glebokom a potem jadę na maclatenie. Takze ja nie inwestuje w żadne wizji 3w1 bo to moje ost dziecko. A te zestawy wypasione wozkowe to dobre przy pierwszym jak planuje sie kolejne. Bo cenowo dużo i chociaż sie wykorzysta.

reklama
Ja co prawda kupuje jakiś 2w1 (ale to ze względu, że tak naprawdę mały jest wybór samych głebokich), ale zamierzam potem spacerowke joie, pamiętam jak jedna z Was pisała, że bardzo praktyczne jest składanie spacerówki w całości, z siedziskiem i w tym przypadku tak jest, ale znów w takich opcjach nie ma możliwości obrocenia siedziska tyłem do jazdy i jak uważacie : czy takie obracanie nie jest przydatne ? Np przed wiatrem, deszczem ? (Niby w tej spacerowce 2w1 można obracać, wiec np na jesień można zmienić, a na wyjazdy, zakupy itp coś lżejszego.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry