reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
Ja wózka nie mam wogole, zresztą nic nie mam jak narazie [emoji23][emoji23][emoji23] nawet niewiem.kiedy i za co się zabrać [emoji23]
Ale jak będzie synek wyprawka typowo chłopięca, córcia typowo dziewczęca i tak wszystko od podstaw muszę kupić [emoji6]

Ja tez wyprawke robię od poczatku. Ze wszystkim.
I od nikogo z rodziny nie dostane nic na chlopczyka. Bo ostatnio chłopak pohawil sie u nas 8lat temu moj♥ .
Wózek polecam spacerowke maclarena xt. I mój synio do marca/kwietnia będzie w glebokom a potem jadę na maclatenie. Takze ja nie inwestuje w żadne wizji 3w1 bo to moje ost dziecko. A te zestawy wypasione wozkowe to dobre przy pierwszym jak planuje sie kolejne. Bo cenowo dużo i chociaż sie wykorzysta.

reklama
Ja co prawda kupuje jakiś 2w1 (ale to ze względu, że tak naprawdę mały jest wybór samych głebokich), ale zamierzam potem spacerowke joie, pamiętam jak jedna z Was pisała, że bardzo praktyczne jest składanie spacerówki w całości, z siedziskiem i w tym przypadku tak jest, ale znów w takich opcjach nie ma możliwości obrocenia siedziska tyłem do jazdy i jak uważacie : czy takie obracanie nie jest przydatne ? Np przed wiatrem, deszczem ? (Niby w tej spacerowce 2w1 można obracać, wiec np na jesień można zmienić, a na wyjazdy, zakupy itp coś lżejszego.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry