reklama
Lusia1979
Początkująca w BB
Hej,
Dotatałam od kumpeli w spadku po jej malej karuzelkę z misiami fisher price i okazalo się, że mozna ją uruchamiac za pomocą pilota telewizyjnego. Ale sie zdziwiliśmy jak przy zmianie kanału zaczeła grac
Ja też już chyba w tym tygodniu ubiorę lóżeczko, mo że mała szybciej wyjdzie jak mamusia będzie sie w nie uporczywie wpatrywac
Już się nie moge doczekac
Dotatałam od kumpeli w spadku po jej malej karuzelkę z misiami fisher price i okazalo się, że mozna ją uruchamiac za pomocą pilota telewizyjnego. Ale sie zdziwiliśmy jak przy zmianie kanału zaczeła grac
Ja też już chyba w tym tygodniu ubiorę lóżeczko, mo że mała szybciej wyjdzie jak mamusia będzie sie w nie uporczywie wpatrywac
Już się nie moge doczekac
A ja bylam wczoraj w 5-10-15 i nie moglam sie opanowac gdy tam weszlam miedzy te sliczne cuiszki Na szczescie byl przy mnie maz i troche mnie przystopował ALe kupilam taka slodziutka bluze z kapurem w kolorze malinowym dla Oliwki. Wzielam rozmiar 62 wiec bedzie ja miala akurat teraz na jesien Ale jest przecudowna
Hurra! A mi się udało kupić kombinezonik w H&M taki z misiowego futerka z uszkami i ogonkiem... w rozmiarze 62 ale mam zamiar przetransportowac w nim Małą ze szpitala, bo on nie jest taki grubasiński. teraz się suszy bo go wczoraj odrazu wyprałam w nadzieji, że może to coś przyśpieszy z porodem ale jak wyschnie a ja ciągle nie bedę rodzić to zrobie zdjątko. No i nie był tez tak przerażająco drogi bo zapłaciłam nie całe 60 zł
reklama
Podziel się: