reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mychus,u aetos-pl:
http://allegro.pl/item123664494_123664494.html
:-)
http://allegro.pl/item123664494_123664494.html
:-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Ja tak jak Cleo jestem bardzo zadowolina z przewijaka (wyporzyczony od koleżanki) - Ola również. Bardzo lubi na nim leżeć; czasem nawet małą drzemkę (pod okiem mamy)na nim zaliczy :-) .
A moja mała dostała bardzo podobny album od moich koleżanek z pracy, juz jej wypełniłam niektóre części. Uważam, że to bardzo fajna sprawa, pamiątka rewelacyjna.;-) A w ogóle to moje dziewczynki sie wykosztowały, bo kupiły jej jeszcze śliczny różowy kożuszek na zimę i jeansy z różowym paskiem i haftowanymi kwiatuszkami. Ja z wszystkich prezentów dla małej jestem baaaaardzo zadowolona, a najbardziej ze ślicznych ubranek od ciotki-ubranka amerykańskie i nie umywają sie niestety do naszych krajowych, od razu widać różnicę.:-) ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A Moja Zuzanka bryka na przewijaku,jak szalona. I tak pociesznie wtedy wyglada.
czesc dziewczny,
przepraszam ze wam sie tu wcinam ale mam pytanie. czytalam we wczesniejszych waszych postach o wozkach Implast Volant i Mikado OX-Ford. i chcialam sie zapytac jak wam sie sprawdzaja w praniu? i czy mozna zamontowac na nich nny fotelik niz jest w komplecie? z gory dziekuje za odpowiedz. :-)
przepraszam ze wam sie tu wcinam ale mam pytanie. czytalam we wczesniejszych waszych postach o wozkach Implast Volant i Mikado OX-Ford. i chcialam sie zapytac jak wam sie sprawdzaja w praniu? i czy mozna zamontowac na nich nny fotelik niz jest w komplecie? z gory dziekuje za odpowiedz. :-)
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
lil Kate ja kupiłam IMPLAST VOLANT 3 i jestem bardzo zadowolona. Na spacerach prowadzi się świetnie, jest śliczny i wogóle. Jest droższy od Oxforda ale moim zdaniem i tak warto nawet na niego oszczędzac.
Co do fotelika to można go zamontowac na stelażu wózka, a kosztuje chyba ok 300 zł oczywiście mowa tu o foteliku z Implasta.;-)
Co do fotelika to można go zamontowac na stelażu wózka, a kosztuje chyba ok 300 zł oczywiście mowa tu o foteliku z Implasta.;-)
Podziel się: