reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

jesli chodzi o prezenty od gości poporodowych to ja najbardziej zadowolona jestem z przewijaka, mała uwielbia na nim brykać nóżkami :) ciuszki też są cudne

reklama
A ja zamówiłam w koncu na allegro ten albumik z Kubusia Puchata. Już sie nie mogę doczekać aż przyjdzie bo zapowiada sie że jest bardzo fajny. Agutko a u jakiego sprzedawcy kupiłaś ten album?

Ja tak jak Cleo jestem bardzo zadowolina z przewijaka (wyporzyczony od koleżanki) - Ola również. Bardzo lubi na nim leżeć; czasem nawet małą drzemkę (pod okiem mamy)na nim zaliczy :-) .

A moja mała dostała bardzo podobny album od moich koleżanek z pracy, juz jej wypełniłam niektóre części. Uważam, że to bardzo fajna sprawa, pamiątka rewelacyjna.;-) A w ogóle to moje dziewczynki sie wykosztowały, bo kupiły jej jeszcze śliczny różowy kożuszek na zimę i jeansy z różowym paskiem i haftowanymi kwiatuszkami. Ja z wszystkich prezentów dla małej jestem baaaaardzo zadowolona, a najbardziej ze ślicznych ubranek od ciotki-ubranka amerykańskie i nie umywają sie niestety do naszych krajowych, od razu widać różnicę.:-) ;-)

I mój chłopaczek bardzo lubi przewijak, jak płacze i idę z nim go przewinać, kłade go na nim a on od razu przestaje ryczeć ;-) chyba już wie, że to miejsce w którym mamusia usuwa brzydkie kupki i takie tam ;-)

czesc dziewczny,
przepraszam ze wam sie tu wcinam ale mam pytanie. czytalam we wczesniejszych waszych postach o wozkach Implast Volant i Mikado OX-Ford. i chcialam sie zapytac jak wam sie sprawdzaja w praniu? i czy mozna zamontowac na nich nny fotelik niz jest w komplecie? z gory dziekuje za odpowiedz. :-)

reklama
lil Kate ja kupiłam IMPLAST VOLANT 3 i jestem bardzo zadowolona. Na spacerach prowadzi się świetnie, jest śliczny i wogóle. Jest droższy od Oxforda ale moim zdaniem i tak warto nawet na niego oszczędzac.
Co do fotelika to można go zamontowac na stelażu wózka, a kosztuje chyba ok 300 zł oczywiście mowa tu o foteliku z Implasta.;-)

Do góry