reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Mycha- powiedz jaki kolor wybrałaś wózka i ile on kosztował cię na allegro???

renee - ja też jestem ubezpieczona w PZU wcześniej miałam skldki odprowadzane co miesiąc po 35 zł chyba z czymś i przy takiej skłdce za urodzenie jest 600 zł ale w lipcu przepisałam się na wyższa składkę tzn 55zł z czymś chyba i przy tym dostanę za urodzenie 1350 zł. Duża różnica prawda??? A składka w sumie teraz miesięcznie jest o 20 zł większa.

Mycha jaki fajny.. i kolorek prześliczny.. gartuluję wyboru :D
ja już planuję jaką spacedrówkę na wiosnę kupić :D taka zapobiegliwa jestem :D

Aguś to zależy gdzie będziesz nim jeździć.Mysmy też wybrali ciemny,żeby nie bylo mocno widac syfu,brudu,błocka ;D ale fakt,te jasne mi się tez podobają ;D

Aga - ten jasny kolorek jest ładny. ja przy kupnie wózka nie sugerowałam się tym, co bedzie jak bedzie brzydka pogoda itd. kupiłam poprostu taki jaki mi się podobał :) I oto wózek mojego maluszka :)

reklama
A ja tam wolałabym ciemniejszy, żeby nie musieć go prać co chwilę. Uważam, że ciemniejsze są praktyczniejsze, zwłaszcza na ten okres kiedy my swoje maluchy będziemy wozić. Ale wszystko to oczywiście kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. ;) ;D

Do góry