reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
agamamaani pisze:jakby co to ja też mam ten Język Niemowląt - książka jest rewelacyjna - najlepiej przeczytac ją teraz i od roazu po porodzie wprowadzać w życie..
agamamaani czy masz to moze w wersji elektronicznej???
Przeslij mi prosze na maila.
Z gory dzieki
Hej!
Kupiłam w końcu gruszkę Tak na wszelki wypadek, jak bedzie potrzeba to wtedy najwyżej zainwestyuję w tą Fridę.
Wózek juz mamy, co prawda nie dokonca ten odcień co chcielismy, i nie sztruksowy ale jest ok
Poza tym widziałam sie wczoraj z położną, no i zalałam ja gradem pytań, miedzy innymi o majtki po porodzie czy kupować te jednorazowe, no i ona mi powiedziała, że jeśli już bedę musiała je założyć (goście czy coś takiego) to lepiej żebym miała takie zwykłe 100% niż te fizelinowe, więc jeden produkt z listy mi odpadł A tak pozatym to mam teraz nie myśleć o tym co po porodzie tylko od czasu do czasu ćwiczyć oddychanie, łatwo powiedzieć...
A co do "Jezyka niemowląt" to juz przeczytałam Naprawdę polecam sporo cennych uwag, zobaczymy co z tego wyjdzie w praktyce... Książke kupiłam na Allegro chyba za jakieś 11 zł.
Kupiłam w końcu gruszkę Tak na wszelki wypadek, jak bedzie potrzeba to wtedy najwyżej zainwestyuję w tą Fridę.
Wózek juz mamy, co prawda nie dokonca ten odcień co chcielismy, i nie sztruksowy ale jest ok
Poza tym widziałam sie wczoraj z położną, no i zalałam ja gradem pytań, miedzy innymi o majtki po porodzie czy kupować te jednorazowe, no i ona mi powiedziała, że jeśli już bedę musiała je założyć (goście czy coś takiego) to lepiej żebym miała takie zwykłe 100% niż te fizelinowe, więc jeden produkt z listy mi odpadł A tak pozatym to mam teraz nie myśleć o tym co po porodzie tylko od czasu do czasu ćwiczyć oddychanie, łatwo powiedzieć...
A co do "Jezyka niemowląt" to juz przeczytałam Naprawdę polecam sporo cennych uwag, zobaczymy co z tego wyjdzie w praktyce... Książke kupiłam na Allegro chyba za jakieś 11 zł.
kanga_aga
Fanka BB :)
pandorka pisze:agamamaani pisze:jakby co to ja też mam ten Język Niemowląt - książka jest rewelacyjna - najlepiej przeczytac ją teraz i od roazu po porodzie wprowadzać w życie..
agamamaani czy masz to moze w wersji elektronicznej???
Przeslij mi prosze na maila.
Z gory dzieki
to podaj maila.. przejrzę kompa bo chyba jeszcze mam a jak nie mam to poprosze kumpelę, aby mi raz jeszcze podesłała
Manatka
Honorowy Babyboomowicz ;)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agamamaani,jesli nie znajdziesz,to daj znac,bo jak cos,to ja mam ten "Jezyk niemowlat" i moge Tobie i dziewczynom podeslac.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nakretko,wyslalam - daj znac,czy doszlo. Milej lekturki. :-*
reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Witajcie dziewczyny. Nie było mnie tydzień w domu i dlatego nic nie pisałam.
Agutko - mnie też podeślij ten Jeżyk niemowląt jak możesz. Z góry dziękuję!!!
Wklejam zdjęcie kombinezoniku dla małego na zimę jaki kupiłam mu na Zależu
Agutko - mnie też podeślij ten Jeżyk niemowląt jak możesz. Z góry dziękuję!!!
Wklejam zdjęcie kombinezoniku dla małego na zimę jaki kupiłam mu na Zależu
Podziel się: