reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Hej.
Wczoraj skompletowałam wyprawkę do końca. Postawiłam na kosmetyki Bambino :)
Ubranka i inne oprzyrządowanie typu szczoteczka do włosów czy nożyczki i butelki kupiłam w hurtowni niemowlęcej i jeszcze dostałam zniżkę i kartę stałego klienta.
Teraz jeszcze przemeblowanie i ustawienie łóżeczka.
a może już czas spakować torbę do szpitala?

Baska,wyslalam - mam nadzieje,ze doszlo. ;)

Ja dzis mam zamiar podjechac do Tesco po pieluszki,ale nie wiem,czy mi sie to uda przez ten bol... No,ale musze sie jakos zmotywowac. ;)

Już wymyśliłam jak poustawia meble,czekam tylko na wersalkę i będę mogła już ustawiac z łozeczkim.Niemogę się doczekac,jak przestawi wyśle zdjęcie.

Chyba większość z nas kupi lub już kupiła pampersy. A jaki nr kupujecie? bo koleżanka mówiła żeby nie kupować new born 1 tylko od razu new born 2? ::) a jeśli chodzi o ten przedział wagowy to dzidzia musiałaby ważyć do 3kg żeby kupic new born 1? a jak więcej to kupić nr 2??

no to zamieszałam ale wiecie o co mi chodzi ;D ;)

Ja kupiłam jedną paczkę 1 od 2 do 5 kg,resztę 2 od 3 do 6 kg.1 Na wypadek gdyby maleństwo okazało się maleństwem i wezmę ją do szpitala.

Mychuś ja kupiłam 2 i tylko jedną dużą paczkę, bo jak chciałam kupić więcej to małzonek stwierdził, że po co robić zapasy. Jak on chce to niech tak mu będzie, potem będzie sam targał paki pampersów :laugh:

Megi no własnie ja też mam kupioną tylko paczkę ( 38szt) new born 2 ;) narazie nie mam kasy zeby jeszcze kupić wiecej :p a wiesz ile waży twoja dzidza, bo nie pamiętam czy pisałaś?

reklama
No moja Kruszynka waży (31 lipca byłam na usg) dopiero 2002 g ale myślę, że jeszcze troszkę nabierze ciałka. Ja mam dużą paczke tych pampersów. Jak trzeba będzie kupić mniejsze, to mąż to załatwi ino mig :D

Do góry