reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Trochę się ich naszukałam,ale w końcu znalazłam idealne! (Tesco - Cherokee,jakby co ;-) )
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzięki Dziołchy!
A tak wygląda Nasz nowy - czerwony zakup.
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (393091720) - Aukcje internetowe Allegro
A tak wygląda Nasz nowy - czerwony zakup.
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (393091720) - Aukcje internetowe Allegro
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
tron iście królewskimoże Przemysławcio zechce na taki usiąść??
Agutko kalosze fantastyczne a sedesik przeuroczy (jesli taka rzecz moze byc urocza) my rowniez szukamy obecnie kaloszkow, ale poniewaz zauwazylam ze Oliwii znow rosnie nozka to nie wiem czy nie zaopatrzymy sie w kalosze na jesien. Tym bardziej ze mamy dosc cieple lato ;-)
Madziu i jak sie Oli chodzi w tych kaloszkach z CCC mozesz wrzucic jakies foto bo my zazwyczaj zaopatrujemy sie w obuwie dla Oliwki wlasnie w tej sieci sklepow, bo maja duzy wybor slicznych bucikow i sa one dosc tanie
Madziu i jak sie Oli chodzi w tych kaloszkach z CCC mozesz wrzucic jakies foto bo my zazwyczaj zaopatrujemy sie w obuwie dla Oliwki wlasnie w tej sieci sklepow, bo maja duzy wybor slicznych bucikow i sa one dosc tanie
Juz minal miesiac jak tutaj ktos pisal... ale zleciało
To teraz kolej na mnie
Własnie przyszła paczuszka z allegro o z takim rowerkiem dla Micasia na 2 latka
Rowerek 12 BMX UNITECK - 4 kolory - HIT NA PREZENT (413684566) - Aukcje internetowe Allegro
Wybralismy czerwony :-) Babcia dała kaskę a my zamówilismy :-) Także już na dwa latka Michas jeden prezencik ma, a wlaściwie to dwa, bo wczoraj przyszła też paczuszka od dziadka zza wielkiej wody z ciuszkami i słodyczami.
Ja zamierzam kupić Michasiowi jakis tor dla samochodzików ;-)
Dzis maz w delegacji a ja przyjechalam autobusem do pracy i teraz kombinuje jak tutaj złowić kogoś coby mnie odwiózł do domu z tym rowerkiem, bo paczka przyszla do pracy, a nie do domu, zeby babcia nie musiala caly dzien pilnowac mieszkania, w oczekiwaniu na paczkę...
No i teraz główkuję kogo wrobić w odwożenie
To teraz kolej na mnie
Własnie przyszła paczuszka z allegro o z takim rowerkiem dla Micasia na 2 latka
Rowerek 12 BMX UNITECK - 4 kolory - HIT NA PREZENT (413684566) - Aukcje internetowe Allegro
Wybralismy czerwony :-) Babcia dała kaskę a my zamówilismy :-) Także już na dwa latka Michas jeden prezencik ma, a wlaściwie to dwa, bo wczoraj przyszła też paczuszka od dziadka zza wielkiej wody z ciuszkami i słodyczami.
Ja zamierzam kupić Michasiowi jakis tor dla samochodzików ;-)
Dzis maz w delegacji a ja przyjechalam autobusem do pracy i teraz kombinuje jak tutaj złowić kogoś coby mnie odwiózł do domu z tym rowerkiem, bo paczka przyszla do pracy, a nie do domu, zeby babcia nie musiala caly dzien pilnowac mieszkania, w oczekiwaniu na paczkę...
No i teraz główkuję kogo wrobić w odwożenie
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Nika rowerek świetny. Kolor czerwony fajniutki. My Krzysiowi na wiosnę kupiliśmy bardzo podobny rowerek na kółkach 16`` (chyba) w kolorze włąsnie czerwono czarnym z koszyczkiem.
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Nasze dzisiejszy zakup dla OLI
Podziel się: