reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Zakupiliśmy wczoraj basenik w carefourze. Po prostu rewelacja:-). Cieszę się z niego chyba bardziej niż Ola. Sadzam ją do niego i na baaardzo długo mam dziecko z głowy.Tak się pięknie w nim bawi
co do krzesełka do karmienia to ja chyba jednak wolałabym plastikowy, z regulowanym oparciem, zdejmowanym blatem, który można umyć, składany. Ale też mamy drewniany, bo teściowa kupiła, a darowanemu koniowi......:-p

My fotelik samochodowy mamy firmy meggy, do 18 kilo za 145 zł. Mało w niego korzystamy, bo jest zamontowany u moich rodziców, bo u nas 4 kółek na razie niet. Po tych kilku razach nie mam do niego zastrzeżeń

reklama
Agutko my mamy ten sam fotelik co Lucy, Coneco Atos i jest rewelacyjny. Jest do 25 kg ale nasze dzieci tak predko nie urosna wiec dopiero pozniej mam zamiar kupic sam fotelik-poddupek do samochodu a to juz naprawde groszowa sprawa w porownaniu z tymi fotelikami. A roznica w fotelikach do 25kg i do 36kg jest dosc duza-przynajmniej moim zdaniem. No i tak jak pisze Lucy do tych naszych fotelikow bylo dosc sporo gratisow ;-)

Luczynko, krzesełko mnie się bardzo podoba. My też jeszcze nie mamy tzn. mamy mieć od koleżanki ale jakoś nie mogę się zebrać żeby do niej pojechać.

Co do fotelika to my chcieliśmy kupić taki do 36 kg z Deltim-u "Mały podróżnik" ale po rozmowie ze specjalistą od fotelików samochodowych zdecydowaliśmy się na taki do 25 kg właśnie Coneco. Ponoć Coneco w testach zderzeniowych wypadają podobnie jak Maxi Cosi (I miejce za bezpieczeństwo) a są o wiele tańsze. No i rzeczywiście sam poddupnik można kupić już za 18 zł (kupowałam ostatnio w Realu dla mojej bratanicy).

Dzieki Kochane! :tak: O cos takiego wlasnie mi chodzilo! :-D Super jest ten fotelik! :-) Musze polukac w ZG ile kosztuje. ;-)

Luczynko,fajniutkie krzeselko. :-) Drewniane rulezzzzzzzz! :-D :tak:[/B]

Hmmm, dobrze wiedzieć, że CONECO są równie dobre jak MAXI-COSI;-) bo są o wiele tańsze:tak:

Luczynko krzesełko fajne, oby się Oliwce spodobało;-) My też mamy drewniane ale takie przedpotopowe;-), ja miałam dokładnie takie samo jak byłam mała, hehee:-)

Ciesze sie kochane ze sie Wam podoba to krzeselko :-)I racja-drewno rulezzzzz :cool2::-D

Agutko a fotelik jest naprawde swietny, Oliwka w nim siedziala nawet w domu, zanim zamontowalismy go na stale w samochodzie bo sprawialo JEj to wielka frajde :tak::-pmy mamy ten caly czerwony, zreszta Lucy tez ;-)

reklama
My też mamy ten fotelik Coneco ale pomarańczowo-szary i WOjtuś uwielbia w nim jeździć.Krzesełko do karmienia mamy jak najbardziej drewniane i jest cacy.NO i wczoraj WOjtuś dostał basenik od swojej chrzestnej;-)zresztą sama ja prosiłam,zęby go kupiła gdyby była w Carrefurze;-)

Do góry