reklama
lucy79
Fanka BB :)
Dokładnie, tez tak myślę:-);-)Lucy79, a co się tyczy chodzików, to opinie są skrajne, ortopedzi nie polecają (chociaż znam przypadki, w ktrych własnie polecali) ale dużo dzieci ich jednak używa. Moim zdaniem jest tak, że jeśli chodzika będzie się prawidłowo używało -> dziecko nie będzie w nim przebywało zbyt długo i będzie go używało dopiero wtedy gdy już umie samo stać na nóżkach - na pełnych stopach (chociaż trochę) to krzywda mu się nie stanie.
Jak wspomniałam opinie są różne... i decyzja należy do Ciebie.
A ja wczoraj jak mi przywieżli Teutonie, to normalnie przez kilkanascie minut kręciłam tym wózkiem piruety po mieszkaniu bo nie mogłam się nacieszyć, że tak lekko chodzi (co prawda po moim grzmocie ROANIE to pewnie i wóz drabiniasty wydałby mi się super zwrotny ). Mąż się na mnie patrzył i tylko pytał: "Co radość jest?" jak małego dziecka, więc musiałam mieć idiotycznie radosną minę
lucy79
mju to super, że wózeczek ci sie podoba oby się dobrze sprawował!!A ja wczoraj jak mi przywieżli Teutonie, to normalnie przez kilkanascie minut kręciłam tym wózkiem piruety po mieszkaniu bo nie mogłam się nacieszyć, że tak lekko chodzi (co prawda po moim grzmocie ROANIE to pewnie i wóz drabiniasty wydałby mi się super zwrotny ). Mąż się na mnie patrzył i tylko pytał: "Co radość jest?" jak małego dziecka, więc musiałam mieć idiotycznie radosną minę
Jak znajdziesz chwilkę to się nam pochwal i wklej foteczkę;-)
dzikidzik
mamula MAJULI
mju tylko żeby Anielka polubiła ten wózek,
bo chyba nielubiła go tak samo jak i Ty!
bo chyba nielubiła go tak samo jak i Ty!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja dzis kupilam Mojej Zuzance kubek - niekapek firmy Fisher Price. :-)
magda1978
ruszamy dziś na mega zakupy do carefoura. zakupimy niekapek, sandałeczki i może upolujemy taki basenik jak ma zuzia, bo jest rewelacyjny. musimy wypatrzeć jakiś prezencik na urodziny chrześnicy mojego mężusia. ma 2 latka i pojęcia nie mam co kupić. to taki głupi wiek, do głowy mi przychodzi tylko lalka ale już jej kupiła babcia. młodszym dzieciaczkom zdecydowanie łatwiej coś kupić
reklama
Podziel się: