reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Lucy79, a co się tyczy chodzików, to opinie są skrajne, ortopedzi nie polecają (chociaż znam przypadki, w ktrych własnie polecali) ale dużo dzieci ich jednak używa. Moim zdaniem jest tak, że jeśli chodzika będzie się prawidłowo używało -> dziecko nie będzie w nim przebywało zbyt długo i będzie go używało dopiero wtedy gdy już umie samo stać na nóżkach - na pełnych stopach (chociaż trochę) to krzywda mu się nie stanie.

Jak wspomniałam opinie są różne... i decyzja należy do Ciebie.
Dokładnie, tez tak myślę:-);-)

Lucy79 Moja Pati juz od jakichś 3 tygodni porusza się w chodaku.Najpierw na palcach do tyłu.Teraz na całych stopach w bok i dwa razy do przodu pojechała. Córka mojej siostry tez w nim chodziła i nic jej niejest.

A ja wczoraj jak mi przywieżli Teutonie, to normalnie przez kilkanascie minut kręciłam tym wózkiem piruety po mieszkaniu bo nie mogłam się nacieszyć, że tak lekko chodzi (co prawda po moim grzmocie ROANIE to pewnie i wóz drabiniasty wydałby mi się super zwrotny:baffled: ). Mąż się na mnie patrzył i tylko pytał: "Co radość jest?" jak małego dziecka, więc musiałam mieć idiotycznie radosną minę :baffled: :happy:

A ja wczoraj jak mi przywieżli Teutonie, to normalnie przez kilkanascie minut kręciłam tym wózkiem piruety po mieszkaniu bo nie mogłam się nacieszyć, że tak lekko chodzi (co prawda po moim grzmocie ROANIE to pewnie i wóz drabiniasty wydałby mi się super zwrotny:baffled: ). Mąż się na mnie patrzył i tylko pytał: "Co radość jest?" jak małego dziecka, więc musiałam mieć idiotycznie radosną minę :baffled: :happy:
mju to super, że wózeczek ci sie podoba:-D oby się dobrze sprawował!!
Jak znajdziesz chwilkę to się nam pochwal i wklej foteczkę;-)

ruszamy dziś na mega zakupy do carefoura. zakupimy niekapek, sandałeczki i może upolujemy taki basenik jak ma zuzia, bo jest rewelacyjny. musimy wypatrzeć jakiś prezencik na urodziny chrześnicy mojego mężusia. ma 2 latka i pojęcia nie mam co kupić. to taki głupi wiek, do głowy mi przychodzi tylko lalka ale już jej kupiła babcia. młodszym dzieciaczkom zdecydowanie łatwiej coś kupić

reklama
Ja wczoraj na zakupy pojechałam specjalnie do Carefura żeby przy okazji kupić właśnie basenik i co... kupiłam wszystko oprócz baseniku bo całkiem zapomniałam. Normalnie starość.

Do góry