reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Nas też czeka trochę wydatków. Chcę kupić maluchom jeżdziki (nie wiem dwa czy jeden?!- jak myślicie??), nowe foteliki do auta i krzesełka do karmienia, bo na razie mamy pożyczone z firmy i są stare i już zniszczone a wzieliśmy je tak na próbę a dla moich maluszków - wszystko co najlepsze. Myślę o fotelikach Ramatti Animals - zebra i żyrafa. Ma ktoś?? Jak wrażenia??
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja taki basenik jak Agutka kupila Zuzi znalazlam w Rybniku w Tesco. I przezylam szok-49,90 a na Allegro sa za 29,90 wiec nawet z przesylka wyszloby mnie taniej
Masakra! Jaka drozyzna! To ja serio trafilam na okazje.
lucy79
Fanka BB :)
A ja dziś widziałam ten śliczny Zuzinkowy basenik w Jysku ale kosztował 29,90!!! Musze poszukać w carrefurze!!!
Za to wczoraj kupiłam Liwce strój kapielowy z kubusiem i prosiaczkiem (to informacja dla Agutki i Renee) i fajowe butki, jak zrobie zdjecia to sie pochwalę
Za to wczoraj kupiłam Liwce strój kapielowy z kubusiem i prosiaczkiem (to informacja dla Agutki i Renee) i fajowe butki, jak zrobie zdjecia to sie pochwalę
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lucy,wyobrazam sobie,jaki super musi byc ten stroj! Ja mam w planach kupic pewien stroj Zuzi,ale nigdie takiego nie moge znalezc. No,ale,jak nie znajde,to bedzie paradowac w majteczkach i koszulce na ramiaczkach,albo na golaska.
Kurcze,drogie u Was te baseny wszedzie.
Kurcze,drogie u Was te baseny wszedzie.
My chyba w koncu zamowimy basen na Allegro. A wczoraj moja siostra (chrzestna Oliwii) powiedziala ze mamy nic nie kupowac bo ona chce Jej kupic ten basenik muchomorek. Wiec mamy jeden zakup mniej ;-)
A za chwilke bede szukala na Allegro krzeselka do karmienia bo jeszcze nie mamy a moja babcia dala nam wczoraj kase na krzeselko dla prawnusiChce takie drewniane jak ma wiekszosc dziewczyn, jakos plastik do mnie nei przemawia
Stroju kapielowego nie bede kupowala bo uwazam ze jest jeszcze tak malenka ze stroj bylby dla niej tylko meczarnia. JEsli bedzie w baseniku pluskala sie w wodzie to w pieluszkach Huggies Little Swimmers lub w zwyklych bawelnianych majteczkach. I to chyba bedzie najlepsze wyjscie.
A za chwilke bede szukala na Allegro krzeselka do karmienia bo jeszcze nie mamy a moja babcia dala nam wczoraj kase na krzeselko dla prawnusiChce takie drewniane jak ma wiekszosc dziewczyn, jakos plastik do mnie nei przemawia
Stroju kapielowego nie bede kupowala bo uwazam ze jest jeszcze tak malenka ze stroj bylby dla niej tylko meczarnia. JEsli bedzie w baseniku pluskala sie w wodzie to w pieluszkach Huggies Little Swimmers lub w zwyklych bawelnianych majteczkach. I to chyba bedzie najlepsze wyjscie.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,dlatego ja poszukuje stroju bawelnianego. ;-) A wszedzie widze tylko takie z laycry. Ja bym sie w takim meczyla,a co dopiero Zuzinka. :-(
A ja,chyba,musze sie zebrac w sobie i kupic Zuzi fotelik samochodowy. Chcialabym taki do 36kg. Faktem jest,ze auta nie posiadam,ale nieraz trzeba gdzies wyskoczyc samochodem (autem rodziny lub znajomych ),no i bez fotelika to ani rusz.
Jakie polecacie? chcialabym by byl w miare dobry,no i cena zeby mnie nie zwalila z nog... :-( ;-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
my mamy drewniane krzesełko, jest superChce takie drewniane jak ma wiekszosc dziewczyn, jakos plastik do mnie nei przemawia
i ja również Przemcia wyposaże tylko w swimmersiki:-)
reklama
lucy79
Fanka BB :)
Co do stroju kapielowego to zgadzam sie z wami, że najlepsze są majteczki a strój kupiłam okazyjnie za 8 zeta;-) a planujemy go uzywać jak będziemy na basenie w Niemczech lub w Holandii, a tu w domu to jak najbardziej na swojsko:-)
Agutko ja polecam fotelik CONECO ATOS na allegro za 280 zł plus cała masa gratisów:-)
NOWOŚĆ 2007! FOTELIK CONECO ATOS+10xGRATIS+WYS=0 (193899863) - Aukcje internetowe Allegro
Agutko ja polecam fotelik CONECO ATOS na allegro za 280 zł plus cała masa gratisów:-)
NOWOŚĆ 2007! FOTELIK CONECO ATOS+10xGRATIS+WYS=0 (193899863) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: