reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A ja taki basenik jak Agutka kupila Zuzi znalazlam w Rybniku w Tesco. I przezylam szok-49,90 :szok: a na Allegro sa za 29,90 wiec nawet z przesylka wyszloby mnie taniej :baffled: :eek:

reklama
Nas też czeka trochę wydatków. Chcę kupić maluchom jeżdziki (nie wiem dwa czy jeden?!- jak myślicie??), nowe foteliki do auta i krzesełka do karmienia, bo na razie mamy pożyczone z firmy i są stare i już zniszczone a wzieliśmy je tak na próbę a dla moich maluszków - wszystko co najlepsze. Myślę o fotelikach Ramatti Animals - zebra i żyrafa. Ma ktoś?? Jak wrażenia??

A ja dziś widziałam ten śliczny Zuzinkowy basenik w Jysku ale kosztował 29,90!!!:szok::szok::szok: Musze poszukać w carrefurze!!!
Za to wczoraj kupiłam Liwce strój kapielowy z kubusiem i prosiaczkiem (to informacja dla Agutki i Renee) i fajowe butki, jak zrobie zdjecia to sie pochwalę:)

Lucy,wyobrazam sobie,jaki super musi byc ten stroj! :tak: :-D Ja mam w planach kupic pewien stroj Zuzi,ale nigdie takiego nie moge znalezc. :baffled: No,ale,jak nie znajde,to bedzie paradowac w majteczkach i koszulce na ramiaczkach,albo na golaska. :-D

Kurcze,drogie u Was te baseny wszedzie. :eek: :baffled:

Ja dzisiaj pojechałam do Carefura specjalnie po basen i kupiłam dwa, jeden taki jak ma Zuzia w promocji po 19,99 zł a drugi troszkę mniejszy za 7,99 zł na wyjazdy do kąpieli zamiast wanienki.

My chyba w koncu zamowimy basen na Allegro. A wczoraj moja siostra (chrzestna Oliwii) powiedziala ze mamy nic nie kupowac bo ona chce Jej kupic ten basenik muchomorek. Wiec mamy jeden zakup mniej ;-)

A za chwilke bede szukala na Allegro krzeselka do karmienia bo jeszcze nie mamy a moja babcia dala nam wczoraj kase na krzeselko dla prawnusi:-p:cool2:Chce takie drewniane jak ma wiekszosc dziewczyn, jakos plastik do mnie nei przemawia :dry:

Stroju kapielowego nie bede kupowala bo uwazam ze jest jeszcze tak malenka ze stroj bylby dla niej tylko meczarnia. JEsli bedzie w baseniku pluskala sie w wodzie to w pieluszkach Huggies Little Swimmers lub w zwyklych bawelnianych majteczkach. I to chyba bedzie najlepsze wyjscie.

Stroju kapielowego nie bede kupowala bo uwazam ze jest jeszcze tak malenka ze stroj bylby dla niej tylko meczarnia. JEsli bedzie w baseniku pluskala sie w wodzie to w pieluszkach Huggies Little Swimmers lub w zwyklych bawelnianych majteczkach. I to chyba bedzie najlepsze wyjscie.

Luczynko,dlatego ja poszukuje stroju bawelnianego. ;-) A wszedzie widze tylko takie z laycry. :baffled: Ja bym sie w takim meczyla,a co dopiero Zuzinka. :-(

A ja,chyba,musze sie zebrac w sobie i kupic Zuzi fotelik samochodowy. Chcialabym taki do 36kg. Faktem jest,ze auta nie posiadam,ale nieraz trzeba gdzies wyskoczyc samochodem (autem rodziny lub znajomych :-p),no i bez fotelika to ani rusz. :eek:
Jakie polecacie? chcialabym by byl w miare dobry,no i cena zeby mnie nie zwalila z nog... :-( ;-)

Chce takie drewniane jak ma wiekszosc dziewczyn, jakos plastik do mnie nei przemawia :dry:

my mamy drewniane krzesełko, jest super
i ja również Przemcia wyposaże tylko w swimmersiki:-)

reklama
Do góry