reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A ja taki basenik jak Agutka kupila Zuzi znalazlam w Rybniku w Tesco. I przezylam szok-49,90 :szok: a na Allegro sa za 29,90 wiec nawet z przesylka wyszloby mnie taniej :baffled: :eek:

reklama
Nas też czeka trochę wydatków. Chcę kupić maluchom jeżdziki (nie wiem dwa czy jeden?!- jak myślicie??), nowe foteliki do auta i krzesełka do karmienia, bo na razie mamy pożyczone z firmy i są stare i już zniszczone a wzieliśmy je tak na próbę a dla moich maluszków - wszystko co najlepsze. Myślę o fotelikach Ramatti Animals - zebra i żyrafa. Ma ktoś?? Jak wrażenia??

A ja dziś widziałam ten śliczny Zuzinkowy basenik w Jysku ale kosztował 29,90!!!:szok::szok::szok: Musze poszukać w carrefurze!!!
Za to wczoraj kupiłam Liwce strój kapielowy z kubusiem i prosiaczkiem (to informacja dla Agutki i Renee) i fajowe butki, jak zrobie zdjecia to sie pochwalę:)

Lucy,wyobrazam sobie,jaki super musi byc ten stroj! :tak: :-D Ja mam w planach kupic pewien stroj Zuzi,ale nigdie takiego nie moge znalezc. :baffled: No,ale,jak nie znajde,to bedzie paradowac w majteczkach i koszulce na ramiaczkach,albo na golaska. :-D

Kurcze,drogie u Was te baseny wszedzie. :eek: :baffled:

Ja dzisiaj pojechałam do Carefura specjalnie po basen i kupiłam dwa, jeden taki jak ma Zuzia w promocji po 19,99 zł a drugi troszkę mniejszy za 7,99 zł na wyjazdy do kąpieli zamiast wanienki.

My chyba w koncu zamowimy basen na Allegro. A wczoraj moja siostra (chrzestna Oliwii) powiedziala ze mamy nic nie kupowac bo ona chce Jej kupic ten basenik muchomorek. Wiec mamy jeden zakup mniej ;-)

A za chwilke bede szukala na Allegro krzeselka do karmienia bo jeszcze nie mamy a moja babcia dala nam wczoraj kase na krzeselko dla prawnusi:-p:cool2:Chce takie drewniane jak ma wiekszosc dziewczyn, jakos plastik do mnie nei przemawia :dry:

Stroju kapielowego nie bede kupowala bo uwazam ze jest jeszcze tak malenka ze stroj bylby dla niej tylko meczarnia. JEsli bedzie w baseniku pluskala sie w wodzie to w pieluszkach Huggies Little Swimmers lub w zwyklych bawelnianych majteczkach. I to chyba bedzie najlepsze wyjscie.

Stroju kapielowego nie bede kupowala bo uwazam ze jest jeszcze tak malenka ze stroj bylby dla niej tylko meczarnia. JEsli bedzie w baseniku pluskala sie w wodzie to w pieluszkach Huggies Little Swimmers lub w zwyklych bawelnianych majteczkach. I to chyba bedzie najlepsze wyjscie.

Luczynko,dlatego ja poszukuje stroju bawelnianego. ;-) A wszedzie widze tylko takie z laycry. :baffled: Ja bym sie w takim meczyla,a co dopiero Zuzinka. :-(

A ja,chyba,musze sie zebrac w sobie i kupic Zuzi fotelik samochodowy. Chcialabym taki do 36kg. Faktem jest,ze auta nie posiadam,ale nieraz trzeba gdzies wyskoczyc samochodem (autem rodziny lub znajomych :-p),no i bez fotelika to ani rusz. :eek:
Jakie polecacie? chcialabym by byl w miare dobry,no i cena zeby mnie nie zwalila z nog... :-( ;-)

Chce takie drewniane jak ma wiekszosc dziewczyn, jakos plastik do mnie nei przemawia :dry:

my mamy drewniane krzesełko, jest super
i ja również Przemcia wyposaże tylko w swimmersiki:-)

reklama
Do góry