reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Agutko, my używamy od miesiąca fotelika (już chyba gdzieś o nim pisałam) Recaro Yung Sport, to jest fotelik do 36kg, tylko cena ..., jest dość drogi, zapłacilismy za niego coś koło 800 zł :(. Długo na ten temat czytaliśmy i szukaliśmy i w końcu stwierdziliśmy, że fotelik ten posłuży Michałkowi ładnych parę lat, dużo dłużej niż np. wózek, że ma zapewnić mu bezpieczeństwo i postanowiliśmy kupić właśnie ten. Poczytaj na temat fotelików tu:
http://www.fotelik.info
Tylko, że my dość dużo jeździmy, raz na 1-2 miesiące w jedną stronę pokonujemy 300 k,a Michaś śpi w nim bardzo ładnie. Nam chodziło o to, żeby fotelik wystarczył nam na długo, bo Michaś jest dosyć dużym dzieckiem i szybko rośnie. Jak go przymierzyliśmy, gdy miał pół roku do Maxi Cosi Tobi, to miałam wrażenie że za "chwilę" będzie trzeba kupić następny :), nawet sprzedawca też tak powiedział. Są też bardzo dobre inne foteliki i trochę tańsze, poszukaj sobie, coś na pewno znajdziesz :).

A co się tyczy krzesełek do karmienia, to my mamy plastikowe żólto-zielone (jak na zdjęciach) firmy BeBe, jest bardzo ładnie wykonane, można je potem rozmontować i jest stolik i krzesełko dla troszkę większego dziecka. Dostaliśmy od chrzestnej Michałka :). Bardzo nam służy, bo Michaś po karmieniu jeszcze pół godzinki siedzi w nim i się bawi :) i można chwilę odpocząć.

reklama
NikaMD- Kamilek ma takie same krzesełko BB i ten kolor Kupiłam mu na allegro :-);-):tak::-DTez jestem bardzo zadowolona bo długo mu posłuży :-D

Mija swietne prezenty dostala Patrycja :tak: zwlaszcza podoba mi sie rowerek :-) ogladalysmy nawet wczoraj z moja mama taki idealny dla Oliwki-rozowiutki, z wstazeczkami, wizerunkiem ksiezniczki i daszkiem :-) sama slodycz, taki cukierkowy :happy:

A ja zastanawiam się na zakupieniem krzesełka do karmienia, nasze mieszkanie przypomina skład dziecięcych rzeczy:). Ostatnio nabyliśmy chodzik - chicco ufo, myślałam , że to odciąży mnie chociaż na 15 minut ale tak jak pisze Nika, moja Natalka woli prowadzanie pod paszkami:-)Cwaniuś mały!Dziś czekam na przesyłkę basenika -grzybka:-)napatrzyłam się na BB i niech ma:-D.Zobaczymy czy pobawi się dłużej niż 5 minut:cool2:.

Luczynka oczywiście opiszę nasze wrażenia, mam nadzieję ze juz jutro:).Dzis kupiłam do pokoju Natalki świtełka - kwiatki ( jak na choinke hihih) w Ikeii , sama nie mogłam sie nacieszyć z jej radości i dzwięków zachwytu:) cała''chodziła'' ak je zawiesiłam i zapaliłam. Polecamm:-)

reklama
Do góry