reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Agutko, my używamy od miesiąca fotelika (już chyba gdzieś o nim pisałam) Recaro Yung Sport, to jest fotelik do 36kg, tylko cena ..., jest dość drogi, zapłacilismy za niego coś koło 800 zł :(. Długo na ten temat czytaliśmy i szukaliśmy i w końcu stwierdziliśmy, że fotelik ten posłuży Michałkowi ładnych parę lat, dużo dłużej niż np. wózek, że ma zapewnić mu bezpieczeństwo i postanowiliśmy kupić właśnie ten. Poczytaj na temat fotelików tu:
http://www.fotelik.info
Tylko, że my dość dużo jeździmy, raz na 1-2 miesiące w jedną stronę pokonujemy 300 k,a Michaś śpi w nim bardzo ładnie. Nam chodziło o to, żeby fotelik wystarczył nam na długo, bo Michaś jest dosyć dużym dzieckiem i szybko rośnie. Jak go przymierzyliśmy, gdy miał pół roku do Maxi Cosi Tobi, to miałam wrażenie że za "chwilę" będzie trzeba kupić następny :), nawet sprzedawca też tak powiedział. Są też bardzo dobre inne foteliki i trochę tańsze, poszukaj sobie, coś na pewno znajdziesz :).

A co się tyczy krzesełek do karmienia, to my mamy plastikowe żólto-zielone (jak na zdjęciach) firmy BeBe, jest bardzo ładnie wykonane, można je potem rozmontować i jest stolik i krzesełko dla troszkę większego dziecka. Dostaliśmy od chrzestnej Michałka :). Bardzo nam służy, bo Michaś po karmieniu jeszcze pół godzinki siedzi w nim i się bawi :) i można chwilę odpocząć.

reklama
NikaMD- Kamilek ma takie same krzesełko BB i ten kolor Kupiłam mu na allegro :-);-):tak::-DTez jestem bardzo zadowolona bo długo mu posłuży :-D

Mija swietne prezenty dostala Patrycja :tak: zwlaszcza podoba mi sie rowerek :-) ogladalysmy nawet wczoraj z moja mama taki idealny dla Oliwki-rozowiutki, z wstazeczkami, wizerunkiem ksiezniczki i daszkiem :-) sama slodycz, taki cukierkowy :happy:

A ja zastanawiam się na zakupieniem krzesełka do karmienia, nasze mieszkanie przypomina skład dziecięcych rzeczy:). Ostatnio nabyliśmy chodzik - chicco ufo, myślałam , że to odciąży mnie chociaż na 15 minut ale tak jak pisze Nika, moja Natalka woli prowadzanie pod paszkami:-)Cwaniuś mały!Dziś czekam na przesyłkę basenika -grzybka:-)napatrzyłam się na BB i niech ma:-D.Zobaczymy czy pobawi się dłużej niż 5 minut:cool2:.

Luczynka oczywiście opiszę nasze wrażenia, mam nadzieję ze juz jutro:).Dzis kupiłam do pokoju Natalki świtełka - kwiatki ( jak na choinke hihih) w Ikeii , sama nie mogłam sie nacieszyć z jej radości i dzwięków zachwytu:) cała''chodziła'' ak je zawiesiłam i zapaliłam. Polecamm:-)

reklama
Do góry