reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mnie siostra meza radzila, ze na pupe linomag, a sudocrem tylko doraznie na jakies powzne problemy. spytam jeszcze w szkole rodzenia jak bede miala temat o pielegnacji niemowlat
Ja wózek już upatrzyłam,czekam tylko na nowe kolory,żebym mogła wybrac.Koszt 495 zł,tylko nie pamiętam jak firma,ale mało znana.Ma wszystko nosidełko,gondole.Mozna zrobic spacerówke,ma osłonę przeciw deszczową i moskitierę.Jest lekki i budka cicho się zamyka. :laugh:
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. tel 0 603 399 577 Agata
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Agutko! Tylko się nie denerwuj ale spróbuj położyć na materacyk w oryginalnej foli prześcieradło i poleż na nim choć z godzinę. Nie wiem czy to takie przyjemne.
Jeśli chodzi o sudokrem to też na szkole rodzenia położna mowiła, żeby nie przesadzać i używać cieńką warstwę tylko w razie problemów - odparzenie, a na codzień lżejsze kremy. Jeśli zaś chodzi o zasypki to sugerowała je na upał ale dawkowanie w ten sposób, że na rękę wysypujesz trochę i później robisz z waty taki puszek i tylko lekko go "moczysz" w tym pudrze i "opylasz" newralgiczne miejsca - zgięcia. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie co miałam na myśli bo coś mi ciężko to wyrazić było :
Jeśli chodzi o sudokrem to też na szkole rodzenia położna mowiła, żeby nie przesadzać i używać cieńką warstwę tylko w razie problemów - odparzenie, a na codzień lżejsze kremy. Jeśli zaś chodzi o zasypki to sugerowała je na upał ale dawkowanie w ten sposób, że na rękę wysypujesz trochę i później robisz z waty taki puszek i tylko lekko go "moczysz" w tym pudrze i "opylasz" newralgiczne miejsca - zgięcia. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie co miałam na myśli bo coś mi ciężko to wyrazić było :
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Margolis ja zrozumiałam o co Ci chodziło
reklama
Madzia_pl
Fanka BB :)
My kupiliśmy wózek u przedstawiciela firmy Tako w Bielsku -Białej. Ceny są dużo niższe, np. Voyager na allegro i w sklepach widziałam w granicach 930zł, a tam był za 790zł. Podobno istnieje również możliwość doboru własnych kolorów. Polecam.
Podziel się: