reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Renee29 pisze:
Dziewczyny mogłybyście podać jakiś link na tego Roana Kortinę, zwłaszcza ten sztruksowy z kwiatuszkiem mnie zainteresował ;) ;D

obawiam się, że Kortiny nie robią w sztruksie :( tylko Maritę widziałam w sztruksie: granatowy z białym skajem, beżowy z kremowym skajem, brązowy z kremowym skajem.
mogę podesłać zdjęcia na maila, jakby któraś z Was chciała, choć kolory nieco przekłamane są, ale takie dostałam od producenta
a tu link do zdjęć mojego wózka https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,7403.225.html

Edit: jednak wkleję zdjęcia, będzie prościej ;D
kolor beżowy wyszedł na zdjęciach ciut jaśniejszy niż jest w rzeczywistości

reklama
Marrtruda pisze:
Mycha, a dlaczego nie będziesz chodzić przez 2 tyg. na spacery???

Bo przecież po urodzeniu z dzidzią nie mozna tak od razu na spacer wychodzić tylko stopniowo przyzwyczajać, tzn tak czytałam że najpierw w przy otwartym oknie na początku 15 min potem dłużej a póżniej dopiero spacerek ;)

Royanna, to jest raczej dobry wybór - koleżanka, która go kupiła, dała mi sie przejechać i naprawdę bardzo dobrze się prowadzi. Po moim ostatnim wózku - niewypale ten jest naprawdę świetny.

Leyna a czy ten wozek w funkcji spacerówka nie ma żądnego zadaszenia?

Ja na zakupy wybieram sie w przyszlym tyg, pieniażki sie szykują a ja powoli robię listę co mi jest potrzebne :) Już sie na nie cieszę :)

Mycha, ale to będzie wrzesień, nie żadne ekstremalne warunki :) Moja Julka od początku chodziła na spacery, a to był czerwiec. Myślę, że te 2 tyg. to bardzo duża przesada. W lutym to jeszcze , ale we wrześniu? :)

Właśnie z tymi spacerami po porodzie to jest całkiem inaczej niż w książkach opisują. U mnie pomimo tego, że Krzyś urodził się pod koniec stycznia już po tygodniu włozylismy go do wózeczka i poszliśmy na 5-7 minutowy spacer (wcześniej były to 1, 2, i 3 minuty na rękach u tatay na dworze). Zawsze lepiej dziecko położyć w wózeczku niż je dzwigać na ręku.
No tylko jest jedno "ale" dla mam, które mieszkają w blokach, gdyż rzeczywiście na 5 minut to się pewnie nie opłaca taszczyć wózka po schodach na dół i potem spowrotem :(

cleo28 pisze:
Leyna a czy ten wozek w funkcji spacerówka nie ma żądnego zadaszenia?

ma :) budka od gondoli może być jednocześnie budką do spacerówki. ja akurat robiłam zdjęcia dla mamy, więc chciałam, żeby spacerówka była jak najbardziej widoczna. spacerówka ma osobny pokrowiec na nóżki (inny niż gondola), no i można ją rozłożyć całkiem na prosto - ma kilka stopni regulacji oparcia i podnózka.

A ja dzis bylam sobie zarezerwowac wozeczek. ;D Wplacilam tez za niego zaliczke. ;D Wybralam kolor blekitno-pomaranczowy,takie zywe kolorki. ;D Pani ze sklepu powiedziala,ze jak tylko przyjdzie ich nowa dostawa,tzn. jakies inne kolorki,to zadzwoni do mnie i mnie o tym poinformuje. :D Chcialam cos w rozu albo w fiolecie,ale narazie nic takiego nie bylo na stanie z modelu,ktory sobie wybralam. ;) Ladny byl jeszcze bordowo-srebrny,ale jednak zdecydowalam sie (przynajmniej narazie :p ) na ten,ktory jako pierwszy mi juz kiedys wpadl w oczko. :D Ahhh juz z checia bym go do domku zabrala. :p

Kupilam jeszcze Mojej Malutkiej ceratki do pieluszek tetrowych - Canpola. ;) No,a pani w pracy mi polecila tez pieluszki Tesco,ktore sa i bardzo tanie i bardzo dobrze przytrzymujace to,co Dzidzie z siebie "wyrzucaja". ;)

reklama
Do góry