reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja też już miałam ochotę kupić, bo nie mam zamiaru żadnymi zabobonami się przejmować ;), ale jako że rodzice obiecali, że nam kupią więc nie będę ich poganiać, nie wypada. A tak szczerze mówiąc wolałabym żeby dali nam kasę i żebym sama wybrała taki jaki mi pasuje, bo ja jestem bardzo wybredna i lubię sama decydować o takich rzeczach (zresztą moja teściowa ma całkiem inny gust ;)) Jak to będzie zobaczymy, ale faktem jest, że wózek też już bym chciała mieć-wtedy byłoby już wszystko dla małej! ;D

reklama
My mamy już jeden - prezent ale to jest trójkołowa spacerówka. No a w czwartek pewnie kupimy. Strasznie mnie korci ten Roan sztruksowy (właśnie mamy go obejrzeć w czwartek bo go jeszcze "na żywo" nie widziałam) tylko martwię się o jego funkcjonalność (tapicerki)... tyle, że on jest taki ładny. No ale jeśli stwierdzę, że nie to i tak w czwartek będziemy zamawiać więc przyjdzie do nas za miesiąc, czyli przed porodem :)

Mhymmm a może jest gdzieś na forum jakaś mama co miała sztruksowy wózek? Ktoś gdzies cos czytał?

Ja jeszcze wózka nie mam a też bym już chciała. Tylko tak sobie mysłe ze może to za wcześnie? nie chce też za niego zapłacić zeby stał w sklepie, więc moze poczekam do sierpnia. w sumie po porodzie i tak nie pójdę przez jakieś dwa tyg co najmniej z małą na spacer ;)

mju pisze:
Mhymmm a może jest gdzieś na forum jakaś mama co miała sztruksowy wózek? Ktoś gdzies cos czytał?

Mju zapytaj Leyne z sierpniówek (czasem pisze na naszym forum) ona jest obeznana w Roanie i chyba nawet juz kupiła wózek ;)

mju ja właśnie kupiłam tę sztruksową Maritę Roana :) tyle, że kazałam zrobić całą w sztruksie, bo w "oryginale" ona jest sztruksowo-skajowa i mnie ten skaj jakoś odrzucał.
też mnie ciekawi jak się będzie czyścić. "tapicerkę" w środku ma zdejmowalną do prania, ale z wierzchu... może wystarczy przetrzeć jakąś szczotką z włosia? ::)

Leyna dzięki za odpowiedź. Mi sie coś wydaje, że my i tak się na niego zdecydujemy... Bo on jest poprostu śliczny ( przynajmniej na zdjęciach - ten kwiatuszek na budce :) ) Bo tak sobie myślę, że mamy ta trójkołową spacerówke więc wrazie co... A gondolki to malec nie będzie miał jak zabrudzić.
Pozdrawiam :)

Mycha12, dzieki za ten link na allegro, ale u mnie w miescie w jednym sklepie te wozki mozna kupic taniej bo za 650 zl, a tam z przesylka 690zl.

Baska, ja mam dwa komplety poscieli bawelnianej, jedna z ochraniaczami a jedna bez. Flanelowej nie bede chyba kupowac, a zima w chlodniejsze dni po prostu przykryje maluszka dodatkowo kocykiem.

Marrtruda, ja juz na 99% zdecydowalam, ze tez kupuje wozek Roan Kortina. Chyba, ze jutro na zakupach(jedziemy do Boleslawca)zobacze jakis inny ktory bedzie mi odpowiadal. Wczoraj ogladalam na miescie Kortine wlasnie w kolorze niebieskim(dla dziewczynki tez przeciez moze byc, nie?), i chyba najbardziej mi sie podoba, jeszcze chce tylko zobaczyc w kolorze zielonym i czerwonym(chhlopiec tez moze z niego korzystac, w koncu to nie rozowy, nie?Bo w rozowym wygladalby smiesznie). Jak jutro trafie na wozek ktory wpadnie mi w oko to od razu go kupuje i zabieram do domu! A jak bedzie trzeba zamawiac, to zamowie w moim miescie na miejscu. Ale na 99% bedzie to Roan Kortina ;D

reklama
Dziewczyny mogłybyście podać jakiś link na tego Roana Kortinę, zwłaszcza ten sztruksowy z kwiatuszkiem mnie zainteresował ;) ;D

Do góry