royanna, przykro mi ale nie patrzyłam na firmę, bo mi to po prostu nie robi różnicy, wiem, że stoją w sklepie, więc jak tylko bedę miała kasę jadę i kupuję. Jak będę w tym sklepie następnym razem, to sprawdzę, ale to bedzie gdzieś dopiero za miesiąc
( po wypłatach
) Ten adres, który podała Leyna- te które ja widziałam wyglądają inaczej, cały stelaż jest zupełnie inny, no i wydaje mi się, że te na stronie internetowej maja dużo mniejszą gondolę i w ogóle są mniejsze. Co do ciężkości wózka, szczerze mówiąc nie robi mi to wielkiej różnicy bo ja po piętrach nie będę go wnosić, więc nie mogę Ci w tej chwili powiedzieć czy jest ciężki.
Popieram wszystkie mamuśki, które już zaopatrzyły swoje maleństwa w niezbędne rzeczy, jakbym miała na raz więcej gotówki też bym już wszystko kupiła, chociaż z drugiej strony trzeba by to było wszystko gdzieś w domu upchać w kąty, żeby nie przeszkadzało, ale co tam.
Też mi się nie będzie chciało jeździć po sklepach z mega brzuchem i w te upały, dlatego w sierpniu kupuję całą resztę. Nie będę męża z takimi problemami zostawiać, bo jeszcze pokupowałby mi jakieś paskudztwa ;D, zresztą on się na tym nie zna ( przecież nie będzie mi kupował laktatora albo podgrzewacza do butelek ;D
)
Pozdrowionka
Popieram wszystkie mamuśki, które już zaopatrzyły swoje maleństwa w niezbędne rzeczy, jakbym miała na raz więcej gotówki też bym już wszystko kupiła, chociaż z drugiej strony trzeba by to było wszystko gdzieś w domu upchać w kąty, żeby nie przeszkadzało, ale co tam.
Pozdrowionka