reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

royanna, przykro mi ale nie patrzyłam na firmę, bo mi to po prostu nie robi różnicy, wiem, że stoją w sklepie, więc jak tylko bedę miała kasę jadę i kupuję. Jak będę w tym sklepie następnym razem, to sprawdzę, ale to bedzie gdzieś dopiero za miesiąc :( ( po wypłatach :)) Ten adres, który podała Leyna- te które ja widziałam wyglądają inaczej, cały stelaż jest zupełnie inny, no i wydaje mi się, że te na stronie internetowej maja dużo mniejszą gondolę i w ogóle są mniejsze. Co do ciężkości wózka, szczerze mówiąc nie robi mi to wielkiej różnicy bo ja po piętrach nie będę go wnosić, więc nie mogę Ci w tej chwili powiedzieć czy jest ciężki.

Popieram wszystkie mamuśki, które już zaopatrzyły swoje maleństwa w niezbędne rzeczy, jakbym miała na raz więcej gotówki też bym już wszystko kupiła, chociaż z drugiej strony trzeba by to było wszystko gdzieś w domu upchać w kąty, żeby nie przeszkadzało, ale co tam. ;) Też mi się nie będzie chciało jeździć po sklepach z mega brzuchem i w te upały, dlatego w sierpniu kupuję całą resztę. Nie będę męża z takimi problemami zostawiać, bo jeszcze pokupowałby mi jakieś paskudztwa ;D, zresztą on się na tym nie zna ( przecież nie będzie mi kupował laktatora albo podgrzewacza do butelek ;D :D)

Pozdrowionka

reklama
Renee no po prostu jak czytam twoje posty to jakbym siebie słyszła! :laugh: dokładnie myślę tak samo!

A jak tam reszta ?dziewczyny jak u was z wózkami macie juz kupione??
:)

no ja wózek mam.. od dwóch lat :D

mycha.. własnie przeczytałam, że chcesz kupowac implasta.. właśnie ostatnio czytałam dużo niepochlebnych opinni na jego temat,, gondola ma ponoć TYLKO 72 cm ( a mojej sioistrze no urodził się chłopak 61 cm.. ) - ponoć tylko trzy miesiące niektóre dzieci mogą w nich jeździć.. poczytaj w dziale polecam odradzam - dużo tam o tych wózkach ostatnio dziewczyny pisują..

No właśnie,gondola.Wczoraj odwiedziłam koleżankę,która ma Roana Maritę.Jej synek kończy 2 miesiące i jeszcze chwila a gondola będzie za mała.
Nie wiem,ale mam wrażenie,że zawsze coś jest "nie tak" z wózkiem.

Ja pozostaję przy swojej opcji.Czyli wózek zamówię teraz,ale odbiorę go dopiero po narodzinach Wojtusia ;)

EDI,my tez tak postanowiliśmy,wybrałam już sobie wózeczek,w tygodniu pójdzidemy go zamówić a odbierzemy dopiero po narodzinach Przemusia

mycha12 pisze:
Mnie też trochę zastanawia jak noworodka posadzić w foteliku, ale da sie i tak trzeba, w końcu jest bezpieczniej no a foteliki są jakby nie było od 0 do 13 kg ;)

Margolis a ile płaciłaś za wózek , chyba dużo co? po ten pojedyńczy (nowy) kosztuje ok 1400 zł.

Mycha! obejrzyj w tym tygodniu "Mamo już jestem" ale przed sobotą - tam fajnie pokazał ten fizykoterapeuta jak ułozyć malucha.

Jeśli chodzi o wózek to daliśmy 1200zł- był używany ale bardzo mało i ma gwarancję jeszcze do końca sierpnia.

Margolisku program mamo już jestem oglądam prawie kazdy ;) teraz w sobotę nie zobaczyłam bo byliśmy oglądać wózki ale pamietam jaki był temat i na pewno zobaczę ;)

Agamamaani powiem ci że na temat każdego wózka znjadzie się jak to pisała EDI ilu użytkowników tyle opinii ;)
Ja akurat kazałam sobie zmierzyć w sklepie długość gondoli w IMPLASCIE i DELTIMIE i powiem ci ze Deltim ma dłuższą i szerszą godnolę tylko o 2 cm a godola z Implasta jest na pewno dłuższa niż 72 cm. ;)

Pozdrowionka dziewczyny!

witam dziewczyny po długiej bardzo przerwie. Wpisywałam się tu na samym początku, potem wpadałam tylko czasami, żeby poczytać co u was słychać. Ja też jestem wrześniowa, pierwszy termin to 20 ale chyba będzie wcześniej. Piszę w sprawie wózka - zdecydowaliśmy się z mężem na kupno używanego Bebe Comfort, z tą gondolą w kształcie jajka. CZy znacie może w Warszawie jakieś dobre komisy, bo jak na razie znaleźliśmy tylko jeden, na prawdę dobrze zaopatrzony...

edi pisze:
No właśnie,gondola.Wczoraj odwiedziłam koleżankę,która ma Roana Maritę.Jej synek kończy 2 miesiące i jeszcze chwila a gondola będzie za mała.
Nie wiem,ale mam wrażenie,że zawsze coś jest "nie tak" z wózkiem.

to dziwne, bo w kazdym sklepie jakim jestem mówią, ze właśnie roan marita ma największą gondolę i że własciwie to wiekszych raczej nie ma. jak porównywałam z innymi to też wychodzi na to , że jest to bardzo duża gondola.

Mycha, o implastach też słyszałam duzo złego...

a Maritę ma kumpele i super zadowolona, jedyny minus według niej to za płytki koszyk na zakupy na dole

reklama
Wiecie co,najlepiej jak każda z nas sama sie przekona już w "praniu" co jej pasuje ;)
Mnie dzis w sklepie zachwalano wlasnie implasta,ale ja juz mam tylko mętlik w głowie.
Znalazłam w sieci zwykły wózek głęboki i teraz chcialabym go naocznie ocenić,ale nigdzie nie widziałam wózków frimy El-Jot ::)

Do góry