cleo28
Fanka BB :)
łóżeczko dla dzidzi, jej wózek, fotelik, ciuszki wszystko jest jeszcze w powijakach w babcinej piwnicy. Myśle że jak wrócimy to zacznę od prania ciuszkow. Pranie wózka zostawiam po porodzie bo i tak na pierwszy spacer nie pójde przecież 2 dni po porodzie. Buteleczkę, smoczki i inne akcesoria też kupię dopiero w sierpniu. A jeśli maleństwo zdecyduje się pojawic wcześniej, no cóż wówczas jest jeszcze mąż, mama, ciocie i przyszła a moze juzwtedy obecna (mająślub 12 sierpnia) szwagierka. Może ja dlatego tak spokojnie tdo tego podchodzę bo to moja druga ciąża? Ale chyba nie, ja nigdy nie byłam panikarą. wszystko ma swój czas i tyle. Wiec jak przyjdzie mój to będę gotowa
Acha a co do ciuszków w rozmiarze 56 to ja mam 3 kom a nastepne to już 62 bo maleństwo naprawdę szybciutko rosnie. A jak jeszcze urodzi sie duże jak moja Zuzia która po porodzie mierzyla 57cm to idzie to migiem
Acha a co do ciuszków w rozmiarze 56 to ja mam 3 kom a nastepne to już 62 bo maleństwo naprawdę szybciutko rosnie. A jak jeszcze urodzi sie duże jak moja Zuzia która po porodzie mierzyla 57cm to idzie to migiem