reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Luczynko,ja pierdziu! :szok: Powiedz mi,czy one sa z takiego mieciutkiego sztruksu? Bo,jesli piszesz,ze sa czerwone,to ja musze je miec dla Zuzi! :-D Mam nadzieje,ze beda w przyszlym tygodniu jeszcze w Carrefourze. :cool2: :tak:
Wczoraj bylam w tym sklepie,ale ich nie widzialam. :no: :-(

reklama
Agutko nasze spodnie sa mieciutkie :-), ja Oliwci nei kupuje takich sztywnych sztruksow bo potem jest Jej w nich niewygodnie:-(
Tez nie wiedzialam ze tam sa takie gaciorki;-), weszlismy do CARREFOURa wlasciwie ot tak sobie po drodze a tu prosze-kombinezon, spodnie i super cieple rajstopki juz na zimna jesien i zime :tak::-) Rewelacyjne!

Luczynko,no ja tez wole dla Zuzi takie mieciusie,bo przynajmniej lepiej Jej sie w nich chodzi. :-) :tak:

A tak w ogole,to Zuzia byla dzis na spacerku juz w kozaczkach :szok: bo tu u Nas jest tak zimno,ze obled. :szok: :-(

Agutko u nas tez dzis bylo paskudnie zimno, brrrr :no: Ale Oliwka chodzi jeszcze w bucikach jesiennych bo ma takie cieplutkie :-) A kozaki musimy dopiero kupic :confused2:
A moja tesciowa slyszala gdzies w prognozie pogody ze jutro ma byc u nas deszcz ze sniegiem :wściekła/y:

mija - mnie sie podoba ta wersja sukienki z ramiaczkami a co do butów to czarne szpileczki najlepiej z pełnym przodem jak na te pore roku.

To nasza nowa kurteczka
zakupy002ic7.jpg

i zapomniałam pochwalić się dresikiem jaki dostała od cioci
zakupy003la3.jpg

Mija
mnie sukienka podoba się w wersji bez ramiączek.Co do bucików najlepsze byłyby czarne,ale jak masz białą torebkę to i te białe będą cool;-)ale cos mi się zdaje,że Ty właśnie się bawisz na weselu:cool::happy2:
Co do ubranek to kombinezon i sztruksy Oliwki superanckie,a ciuszki Patusi słodziusie;-)

reklama
Do góry