reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę że możecie sobie zaplanować tak na 4 tyg. przed końcem zakupy :)
Chwilowo mieszkamy z mężem w Szwajcarii - tu jest jednak dosyć drogo i planujemy większość rzeczy dla Maluszka jednak przywieźć / sprowadzić z Polski. Wymaga to trochę logistyki i trzeba wcześniej zacząć, więc nawet już sporo rzeczy mamy i właściwie wszystko wybrane.
Dobrze że chociaż wózek Dziadkowie dowiozą :)

reklama
Nakretko przede wszystkim WITAM CIE SERDECZNIE na forum! Masz rację do co zakupów, tam w Szwajcarii to wszystko musi nieźle kosztować?? ;) faktycznie opłaca się sprowadzić te rzeczy!! Wymyśl coś, jeśli chodzi o ciuszki itp to może taniej będzie wysłać z Polski te rzeczy paczką!!?? ;)

Dzięki Mycha, na szczęście sobie jakoś radzimy - tak wypadło, że jeszcze przed sierpniem będziemy mieli 3 wizyty (wizytacje? :D) rodzinne, bo przyjeżdża moja Babcia, Teściowa i Rodzice. Każda ekipa coś ze sobą przywiezie.
A mój Mąż już sobie zaplanował wypad do Polski na samym początku sierpnia na kilka dni samochodem (i tak musi coś załatwić w Kraju), to przywiezie całą resztę.
Czyli pewnie kilka wielkich paczek zamówionych przez internet ;D
Sklepy internetowe to jest jednak świetny wynalazek...

Tez tak myślę!! ;) sama dużo kupiłam na allegro i jestem zadowolona! no to ogólnie fajnie ci się ułożyło, rodzinka przywiezie wszystko co trzeba!! ;)

U nas wreszcie 4 wyprawa po foteliki okazała się owocna! W końcu nie kupiliśmy Conneco bo z bliska wyglądają dużo gorzej i są co tu dużo mówić tandetne - szzególnie budka. Mimo zapewnień mojego męża, że przy dwójce 400zł za fotelik too trochę za dużo zakupiliśmy Jane Rebel Pro - są prześliczne i leciutkie! Naprawdę super!!!

Ten wybrał mój mąż:
http://calineczka.pl/sklep/product_...=5440&osCsid=c3ae74cb603b65ea2c4f7d70a6098a13

a ten kolor ja:
http://calineczka.pl/sklep/product_...=5444&osCsid=c3ae74cb603b65ea2c4f7d70a6098a13

i wszyscy zadwoleni... ;)

Wiecie co starsznie drogie te foteliki....
Ja w ub.roku miałam pozyczony,ale musiałam oddać.I dopiero teraz widzę ile one kosztują....

Dokładnie Edi! Straszna drożyzna jeśli jeszcze spojrzeć na to jak na krótki okres w sumie one są.... ale może uda nam się je potem sprzedać. Na allegro można dużo znaleźć.

Margolis mi się też bardzo podobają ale faktycznie nie są tanie! ;) a czy te foteliki można też montować na wózku, jak tak to na jakim???

Foteliki Jane można montować na wszystkich wózkach tej firmy - np. Jane Powertrack, Slalom Pro, Jane Carrera.
I pewnie jeszcze na jakiś innych, ale już nie pamiętam :)

Też się zastanawiałam nad Jane Powertrack lub Slalom Pro - generalnie jako wózkiem, ale w końcu trzykołowy odpadł.
A Carrera ma dość małe kółka.

reklama
Pewnie jest tak jak pisze Nakrętka. Ja siętym nie interesowałam bo do wózków bliźniaczych da się wpiąć foteliki tylko jak jest wózek jeden za drugim a że takiego nie chcieliśmy to tym się nie zajmowałam.

Do góry