reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A ja mam kolejne pytanko do obecnych mamuś. Jakie kosmetyki dla dzidzi możecie polecić. Wprawdzie nie zamierzam jeszcze ich kupować ale rozgląałam się i nie wiem bo jest taki wybór, NIVEA, J&J, bambino i jakieś niemieckie. Co mozecie polecić??

reklama
Mychuś już jakiiś czas temu pisałyśmy o tym (jakoś tak chwile przed dyskusją nt pampersów) i zgodnie doszłyśmy do wniosku,że na początek najlepiej kupić najmniej uczulające polskie Bambino..

Aha! to sorki z lenistwa nie chce mi sie wracać to wszystkich postów a tez mi się wydawało że już było o tym pisane!! ;D ;D

Ja natomiast testowałam rożne i zostałam przy J&J i są dla mnie i Martyśki najlepsze.
Oliwka rewelacyjna, teraz całe ciało nacieram po kąpieli i bardzo mi odpowiada ich zapacz.Niestety bambino niezbyt mi odpowiadało mimo że jest tańsze.
Ale trzeba wyprubowywać i szukać najlepszego.
Co do proszku to mała była uczulona na większość i najlepszy okazał się Bobas.

Dziewczyny wszystko OK ale przecież w końcu będę musiała kupić zestaw kosmetyków dla dzidzi no i co ja mam kupić no!!!! :( ???

Z tego co wszedzie trąbia to kosmetyki Johnosona sa najbardziej uczulające.Wypróbuj najpierw te tańsze,bo najwyżej mniej stracisz gdyby dzidzia ich nie tolerowała.

Zgadzam się z Edi .Moja córka i ja też jesteśmy uczulone na Johnssona.Szczególnie oliwka!Najlepsze polskie bambino !

ja uzywalam J&J i było wszystko w porządku, teraz też na nie stawiam choc nie w pierwszym miesiacu.

reklama
Do góry