reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Lucy,wlasnie tez to zauwazylam. :baffled: Hm... Ogladalam te na allegro - Coneco Atos i chcilabym dla Zuzi ten czerwony :-p ale kurcze,tam gdzie sa fajne gratisy :cool2: to te foteliki maja jakis zolty bok jeden. :eek: I to mi sie w nich nie podoba. Ma byc caly czerwony! :-p :-D

reklama
masz racje Agutko mnie też się nie podobał ten jeden bok żółty, to tak jakby im materiału zabrakło, hehe:-D;-)
A próbowałaś im wysłac maila z zapytaniem czy maja taki kolor na stanie?? czasem nie wystwiaja na aukcji wszystkich kolorów:nerd:

Lucy,jak tylko uzbieram :baffled: odpowiednia kwote,to im wysle maila. ;-) A jak bedzie ten kolorek,to kupuje od razu ten fotelik! :-D :tak: Tak mi sie podoba,ze :szok: ! No kurde,az sama bym w nim posiedziala. :-p Szkoda,ze jestem na niego za ciezka. :dry: I to ile! :szok: :dry: :-p :zawstydzona/y:

Agutko! Zmartwię Cię bo ja też chciałam ten czerwony ale podobno go wycofali i choć na niektórych jeszcze niby jest - ja dlatego zamówiłam te moje na aukcji - a potem się okazuje, że już nie ma.... A ten szary nie jest ładny tak jak na zdjęciu w realu bo widziałam go na żywo także z braku laku wybraliśmy żółty.

Pisałam że boję się kupić basenik.Jednak go kupię. Będąc na działce mała była przeważnie w wózku.Pierwszego dnia rozłożyłam jej koc,koldrę i koc + dwie duże poduchy.Ona mimo że siedzi,ma tendencje jeszcze do przewracania się na plecy. W baseniku z dmuchaną podłogą nie będzie jej tak boleć i nad morzem można ją w nim zostawic z zabawkami i nic sobie nie zrobi.

Dziewczyny, właśnie kupiłam nocnik !:tak::-) na allegro o taki:

Michasiowi na Dziń Dziecka :-):tak:, tak się zachwyciłam, że niektóre Wasze dzieciaczki już na nocniczku posiadują, że czym prędzej zakupiłam ten sprzęt mojemu synkowi, niech się uczy :-):tak:

Mija79 ja też się zdecydowałam kupić basenik, nie wiem tylko jeszcze konkretnie jaki, ale dzięki luczynko za namiary na Carrefoura, a mju tobie dzięki za linka na allegro, fajny ten basen z daszkiem, tylko nie wiem czy aby nie będzie za duży, musi mi się na balkonie zmieścić... poszukam czegoś odpowiedzniego dla nas

papa

A co do basenika to już się namyśliłam i kupię dziś Michasiowi w Carrefourze basenik za 16,90 zł ten "Zuzankowy", taki jak na zdjęciu, a jutro postaram się wkleić pare zdjęć Michasia w nim :-):tak:
To ja już prezenty na pierwszy dzień dziecka (poza brzuszkiem) mojego dziecka mam już z głowy :-);-):tak:

Załączniki

• 199859267.jpeg
    199859267.jpeg
    42,7 KB · Wyświetleń: 32
Ja mam kiepski dojazd do carefoura. Brzeziny całe przeszłam i albo malutkie albo wielgachne są. Muszę popatrzyć na allegro za jakimś.
A może któraś z was by mi kupiła i przesłała? Jakie one są duże? I czy mają dmuchane dno?

reklama
Mija79 napisałam Ci na Samopoczuciu w sprawie basenika, ale niestety nic z tego bo byłam wczoraj w Carrefourze i tego basenika nie było :(, tzn były dwie sztuki ale częsciowo rozpakowane i bałam się taki kupić, bo nigdy nie wiadomo, mógłby być przebity. Tak mi zależało żeby kupić go Michasiowi na Dzień Dziecka .... buuuuu, teraz zaczynam się zastanawiać nad tym muchomorkiem na allegro (42 zł z przesyłką włącznie):

http://www.allegro.pl/item200854833_rewelacyjny_basen_muchomorek_intex.html

Do góry