reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Zuza śliczna ta pościółka!:-):tak::szok::-):tak::szok:
u nas leży materiał, zieloniutki w zwierzątka /takie trochę dzikie:baffled:/, kupiłam go tydzień przed porodem! czeka na Babcię:-D!

Dziekuje Wam w Zuzi,Mojej Mamy i swoim imieniu. :-D Aaaa! I w imieniu poscielki! :-p :cool2: Marzy mi sie jeszcze taka czerwona w biale krpki. :-D Ale nigdzie takiego materialu znalezc nie moge. :-( :no:

Ja właśnie rozglądam się za jakąś porządną spacerówką dla mojego maluszka. Trochę mnie to wkurza, że we wszystkich typowych spacerówkach dziecko siedzi tyłem do prowadzącego. Trudno będzie mi się przyzwyczaić jakoś:-p

Luczynko basenik - grzybek wogóle nie spodobał sie Natalce:no:boi się być pod grzybkiem , może jak jej napuścimy wody. A i drugie
zapłaciliśmy z przesyłką 49.9 a w Makro są po 24.9:szok:!!!!:tak:

Agutku pościel superowa.Ja praktycznie "od zawsze" szyje pościele dla nas i Przemka, po porodzie jedynie M. przytaszczył do domu jeden komplet żeby Maluszek miał w czym spać po powrocie.
CUDEK dobrze że piszesz że w auchan są baseniki,w piątek jadę na zajęcia do Poznania to się rozejrzę

Byłam taka zadowolona bo w końcu udało mi się kupić ten "basenik Zuzankowy" (za rozsądna cene) ale cóz z tego, moja Oliwia nie lubi w nim się bawic, posiedzi chwile, popatrzy, pomaca i tyle koniec zabawy:baffled: hmmm ona chyba jest jakas inna:confused: bo waszym dzieciaczkom się podoba:-D:laugh2::-D

Odnośnie baseników ja małej nie kupię bo po 1 nie mam gdzie go postawic-mieszkam w bloku, po 2 boję się.U mnie w mieście w tamtym roku utoneło w oczku wodnym 4-letnie dziecko, w tym roku u mojej siostry pod łodzią około roczne.W ten sam sposób.Dziewczynki pijnujcie maluchów przy wodzie.
Pościel super.

reklama
no to moja ola z baseniku mogłaby w ogóle nie wychodzić :-)
a co do wody to my mieszkając w bloku też do niego raczej wody nie napuścimy (do baseniku oczywiście:-p)

Do góry