reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Zuza śliczna ta pościółka!:-):-)
u nas leży materiał, zieloniutki w zwierzątka /takie trochę dzikie/, kupiłam go tydzień przed porodem! czeka na Babcię!
u nas leży materiał, zieloniutki w zwierzątka /takie trochę dzikie/, kupiłam go tydzień przed porodem! czeka na Babcię!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dziekuje Wam w Zuzi,Mojej Mamy i swoim imieniu. Aaaa! I w imieniu poscielki! Marzy mi sie jeszcze taka czerwona w biale krpki. Ale nigdzie takiego materialu znalezc nie moge. :-(
M
mamamarcela
Gość
Ja właśnie rozglądam się za jakąś porządną spacerówką dla mojego maluszka. Trochę mnie to wkurza, że we wszystkich typowych spacerówkach dziecko siedzi tyłem do prowadzącego. Trudno będzie mi się przyzwyczaić jakoś
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Agutku pościel superowa.Ja praktycznie "od zawsze" szyje pościele dla nas i Przemka, po porodzie jedynie M. przytaszczył do domu jeden komplet żeby Maluszek miał w czym spać po powrocie.
CUDEK dobrze że piszesz że w auchan są baseniki,w piątek jadę na zajęcia do Poznania to się rozejrzę
CUDEK dobrze że piszesz że w auchan są baseniki,w piątek jadę na zajęcia do Poznania to się rozejrzę
lucy79
Fanka BB :)
Byłam taka zadowolona bo w końcu udało mi się kupić ten "basenik Zuzankowy" (za rozsądna cene) ale cóz z tego, moja Oliwia nie lubi w nim się bawic, posiedzi chwile, popatrzy, pomaca i tyle koniec zabawy hmmm ona chyba jest jakas inna bo waszym dzieciaczkom się podoba
Odnośnie baseników ja małej nie kupię bo po 1 nie mam gdzie go postawic-mieszkam w bloku, po 2 boję się.U mnie w mieście w tamtym roku utoneło w oczku wodnym 4-letnie dziecko, w tym roku u mojej siostry pod łodzią około roczne.W ten sam sposób.Dziewczynki pijnujcie maluchów przy wodzie.
Pościel super.
Pościel super.
reklama
Podziel się: