reklama
Cudek my tez mamy juz ten basenik-muchomorek zakupiony przez Oliwki chrzestna na Allegro. Basen jest przesliczny a Oliwka wcale nie boi sie w nim przebywac. Ma tylko problemy z utrzymaniem rownowagi na siedzaco bo basenik ma nierowne dno. Ale przypuszczam ze i do tego Mala sie przywyczai. A Natalka pewnie w koncu zaakceptuje nowy basen ;-)
Natomiast basen ktory wiekszosc z Was kupila swoim dzieciaczkom czyli tzw "Zuzankowy" jest u nas w Carrefourze za 16,99 :-)
Wieczorkiem wkleje zdjecia Oliwki w nowym basenie
Natomiast basen ktory wiekszosc z Was kupila swoim dzieciaczkom czyli tzw "Zuzankowy" jest u nas w Carrefourze za 16,99 :-)
Wieczorkiem wkleje zdjecia Oliwki w nowym basenie
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hihihi,a to dobre! Basen Zuzankowy. Fajowo!
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam Anieli drugi basenik Zuzankowy (będziemy go chować przed kotami) - bo przyda mi sie w domu jako minikojec do pokoju z kompem, bo nie chce mi sie tego dużego składac i rozkładać. Basenik kupiliśmy za 16,99 Do tego kupilismy drugi basenik, który też będzie służył za kojec ale podwórkowy - z daszkiem, identyczny jak ten:
BASEN INTEX Z DASZKIEM (195869964) - Aukcje internetowe Allegro
Tyle że zapłaciliśmy za niego 59,90. A i jeszcze w carrefurze była promocja i pieluchy Huggies premium z kubusiem puchatkiem, mega paka 66 szt były po nie całe 37 zł (z 49zł! )- kupiliśmy od razu 2 paki.
Zadowolona jestem z zakupów baaardzo
BASEN INTEX Z DASZKIEM (195869964) - Aukcje internetowe Allegro
Tyle że zapłaciliśmy za niego 59,90. A i jeszcze w carrefurze była promocja i pieluchy Huggies premium z kubusiem puchatkiem, mega paka 66 szt były po nie całe 37 zł (z 49zł! )- kupiliśmy od razu 2 paki.
Zadowolona jestem z zakupów baaardzo
My wczoraj kupiliśmy Anielce w Smyku nowy fotelik - Ramatti Venus - 9-18kg. Chcieliśmy kupić taki do 36 kg ale nie było Deltima a inne dostępne nie miały pasów (dziecko zapinane jest od razu pasami samochodowymi) no i się skończyło na ramatti. Chcieliśmy w smyku bo ja białam bon na 100 zł z pracy (jeszcze z gwiazdki) a z jakiejś gazetki kupon rabatowy na 15% a on w sklepie był tańszy niz na Allegro, bo kosztował 319- minus te procenty to musieliśmy wyłożyć z kieszeni 171 z groszami... więc nawet jestem zadowolona... szkoda tylko, ze jest do 18 kg... no ale coś za coś...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Margolis,Twoje brzdace super sie prezentuja w tych fotelikach. Zreszta,im we wszystkim super! :-) :-) :-)
Dziewczyny,a ja nie znalazlam tego fotelika Coneco na stronie sklepu,w ktorym chce go kupic... Tzn. jest,ale tylko taki do 18kg.
Za to jest taki:
http://www.sklepbobas.pl/index.php?cc=54&cp=1026&option=1&option1=0
Co o nim sadzicie? ;-)
Dziewczyny,a ja nie znalazlam tego fotelika Coneco na stronie sklepu,w ktorym chce go kupic... Tzn. jest,ale tylko taki do 18kg.
Za to jest taki:
http://www.sklepbobas.pl/index.php?cc=54&cp=1026&option=1&option1=0
Co o nim sadzicie? ;-)
reklama
lucy79
Fanka BB :)
Margolis my mamy taki sam fotelik tylko w innym kolorze, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni!! bliźniaki fajnie się prezentuja w nowych siedziskach, hehe:-)
Agutko ten fotelik COMET tez jest fajny, ale nie ma regulacji oparcia, a dla nas to było najwazniejsze, bo my dużo podróżujemy i dobrze jest dziecku zmienić pozycję na półleżącą. Zalezy czy Zuzia będzie w nim spędzac dużo czasu, bo jesli tak to lepszy jest ten z regulacja oparcia, tak mi sie wydaje
Agutko ten fotelik COMET tez jest fajny, ale nie ma regulacji oparcia, a dla nas to było najwazniejsze, bo my dużo podróżujemy i dobrze jest dziecku zmienić pozycję na półleżącą. Zalezy czy Zuzia będzie w nim spędzac dużo czasu, bo jesli tak to lepszy jest ten z regulacja oparcia, tak mi sie wydaje
Podziel się: