reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

My baseniku jeszcze "nie dorobiliśmy się". Ale napewno zakupimy.
Na razie godnie zastępuje go wanienka pełna zabawek:-D:laugh2::-D::laugh2:

reklama
Cudek my tez mamy juz ten basenik-muchomorek zakupiony przez Oliwki chrzestna na Allegro. Basen jest przesliczny a Oliwka wcale nie boi sie w nim przebywac. Ma tylko problemy z utrzymaniem rownowagi na siedzaco bo basenik ma nierowne dno. Ale przypuszczam ze i do tego Mala sie przywyczai. A Natalka pewnie w koncu zaakceptuje nowy basen :tak:;-)

Natomiast basen ktory wiekszosc z Was kupila swoim dzieciaczkom czyli tzw "Zuzankowy" :-p jest u nas w Carrefourze za 16,99 :szok::-)

Wieczorkiem wkleje zdjecia Oliwki w nowym basenie :tak:

Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam Anieli drugi basenik Zuzankowy (będziemy go chować przed kotami) - bo przyda mi sie w domu jako minikojec do pokoju z kompem, bo nie chce mi sie tego dużego składac i rozkładać. Basenik kupiliśmy za 16,99 :-D Do tego kupilismy drugi basenik, który też będzie służył za kojec ale podwórkowy - z daszkiem, identyczny jak ten:
BASEN INTEX Z DASZKIEM (195869964) - Aukcje internetowe Allegro
Tyle że zapłaciliśmy za niego 59,90. A i jeszcze w carrefurze była promocja i pieluchy Huggies premium z kubusiem puchatkiem, mega paka 66 szt były po nie całe 37 zł :szok: (z 49zł! )- kupiliśmy od razu 2 paki.
Zadowolona jestem z zakupów baaardzo :)

My tez kupilismy wczoraj ten Zuzankowy basenik ;-)w Carrefourze za 16,99 :-p:tak:bedzie u mojej mamy bo przeciez nie bede taszczyla zawsze ze soba basenu :baffled:

My wczoraj kupiliśmy Anielce w Smyku nowy fotelik - Ramatti Venus - 9-18kg. Chcieliśmy kupić taki do 36 kg ale nie było Deltima a inne dostępne nie miały pasów (dziecko zapinane jest od razu pasami samochodowymi) no i się skończyło na ramatti. Chcieliśmy w smyku bo ja białam bon na 100 zł z pracy (jeszcze z gwiazdki) a z jakiejś gazetki kupon rabatowy na 15% a on w sklepie był tańszy niz na Allegro, bo kosztował 319- minus te procenty to musieliśmy wyłożyć z kieszeni 171 z groszami... więc nawet jestem zadowolona... szkoda tylko, ze jest do 18 kg... no ale coś za coś...

mju - ja tez mam ten fotelik samochodowy Ramatii Venus i jestem z niego bardzo zadowolona :-)I uważam ze taki wystarczy bo jak Kamilek wyrośnie z niego to od razu przejdzie na poddupnik ;-)

reklama
Margolis my mamy taki sam fotelik tylko w innym kolorze, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni!! bliźniaki fajnie się prezentuja w nowych siedziskach, hehe:tak::-)

Agutko ten fotelik COMET tez jest fajny, ale nie ma regulacji oparcia:dry:, a dla nas to było najwazniejsze, bo my dużo podróżujemy i dobrze jest dziecku zmienić pozycję na półleżącą. Zalezy czy Zuzia będzie w nim spędzac dużo czasu, bo jesli tak to lepszy jest ten z regulacja oparcia, tak mi sie wydaje:nerd:

Do góry