reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

My baseniku jeszcze "nie dorobiliśmy się". Ale napewno zakupimy.
Na razie godnie zastępuje go wanienka pełna zabawek:-D:laugh2::-D::laugh2:

reklama
Cudek my tez mamy juz ten basenik-muchomorek zakupiony przez Oliwki chrzestna na Allegro. Basen jest przesliczny a Oliwka wcale nie boi sie w nim przebywac. Ma tylko problemy z utrzymaniem rownowagi na siedzaco bo basenik ma nierowne dno. Ale przypuszczam ze i do tego Mala sie przywyczai. A Natalka pewnie w koncu zaakceptuje nowy basen :tak:;-)

Natomiast basen ktory wiekszosc z Was kupila swoim dzieciaczkom czyli tzw "Zuzankowy" :-p jest u nas w Carrefourze za 16,99 :szok::-)

Wieczorkiem wkleje zdjecia Oliwki w nowym basenie :tak:

Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam Anieli drugi basenik Zuzankowy (będziemy go chować przed kotami) - bo przyda mi sie w domu jako minikojec do pokoju z kompem, bo nie chce mi sie tego dużego składac i rozkładać. Basenik kupiliśmy za 16,99 :-D Do tego kupilismy drugi basenik, który też będzie służył za kojec ale podwórkowy - z daszkiem, identyczny jak ten:
BASEN INTEX Z DASZKIEM (195869964) - Aukcje internetowe Allegro
Tyle że zapłaciliśmy za niego 59,90. A i jeszcze w carrefurze była promocja i pieluchy Huggies premium z kubusiem puchatkiem, mega paka 66 szt były po nie całe 37 zł :szok: (z 49zł! )- kupiliśmy od razu 2 paki.
Zadowolona jestem z zakupów baaardzo :)

My tez kupilismy wczoraj ten Zuzankowy basenik ;-)w Carrefourze za 16,99 :-p:tak:bedzie u mojej mamy bo przeciez nie bede taszczyla zawsze ze soba basenu :baffled:

My wczoraj kupiliśmy Anielce w Smyku nowy fotelik - Ramatti Venus - 9-18kg. Chcieliśmy kupić taki do 36 kg ale nie było Deltima a inne dostępne nie miały pasów (dziecko zapinane jest od razu pasami samochodowymi) no i się skończyło na ramatti. Chcieliśmy w smyku bo ja białam bon na 100 zł z pracy (jeszcze z gwiazdki) a z jakiejś gazetki kupon rabatowy na 15% a on w sklepie był tańszy niz na Allegro, bo kosztował 319- minus te procenty to musieliśmy wyłożyć z kieszeni 171 z groszami... więc nawet jestem zadowolona... szkoda tylko, ze jest do 18 kg... no ale coś za coś...

mju - ja tez mam ten fotelik samochodowy Ramatii Venus i jestem z niego bardzo zadowolona :-)I uważam ze taki wystarczy bo jak Kamilek wyrośnie z niego to od razu przejdzie na poddupnik ;-)

reklama
Margolis my mamy taki sam fotelik tylko w innym kolorze, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni!! bliźniaki fajnie się prezentuja w nowych siedziskach, hehe:tak::-)

Agutko ten fotelik COMET tez jest fajny, ale nie ma regulacji oparcia:dry:, a dla nas to było najwazniejsze, bo my dużo podróżujemy i dobrze jest dziecku zmienić pozycję na półleżącą. Zalezy czy Zuzia będzie w nim spędzac dużo czasu, bo jesli tak to lepszy jest ten z regulacja oparcia, tak mi sie wydaje:nerd:

Do góry