reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
MJU dziękuje bardzo :-D Przemko oczywiście nadal zauroczony Anielskimi oczkami,ale Adaśka na ząbki nie "pobije" co najwyżej na czuprynkę, bo Przemciowe włoski przekraczają już w niektórych miejscach 7 cm:-)
a my wczoraj kupiliśmy jeździk i Mały jest zachwycony,zwłaszcza trąbką
CUDEK a mogłabyś wkleić link do tych światełek?

Jak poszperam na stronie Ikeii to wkleję:)a poźniej zrobię fotkę:).

Moja Mama uszyla ostatnio taka oto poscielke dla swojej Wnusi. :-D :tak: :-D

pict0028oa2.jpg

:tak::-DAgutko - pościel fajnie kolorowa :-);-)Kupiłam Kamilkowi tez taki basenik jak ma Zuzia w Auchanie dałam dzisiaj za niego 18,99zł ;-)

Nika MD - tak pisałam wcześniej o tym smoku i kupiłam go Kamilkowi :-);-):tak::-D

reklama
Hihihi,ciesze sie,ze i Wam posciel przypadla do gustu. :-D Tez bym taka chciala miec,ale niestety nie mialam juz na swoja materialu. :-( Moja Mama bardzo sie ucieszyla,ze Jej dzielo :-p przypadlo Wam do gustu. :-D :tak:

Do góry