reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A ja się w końcu pochwalę, kupiliśmy wczoraj wózek, nareszcie był!!!!!:tak::tak:
BABY DESIGN WALKER CZERWONO SZARY!! Mnie się podoba:-D:-)
Zrobię dzis fotki i wkleję, aha no i fotelik tez kupilismy CONECO ATOS;-):laugh2::laugh2:

reklama
Lucy my tez mamy fotelik Coneco Atos i bardzo go sobie chwale :tak: A jaki kolor wybraliscie:confused: My mamy czerwony.

Uleeczka ,powtórzę raz jeszcze, wózek jest super, napewno wezmę go pod uwagę przy zakupie.

A ja właśnie kupiłam chodzik firmy SUN BABY z gumowymi kółkami nie rysującymi podłogi, o taki:

Tak wygląda nasz nowy pojazd:

290654.jpg

290655.jpg

Muszę przyznać, że dość cięzko się go prowadzi :szok::szok: normalnie się zmęczyłam tym spacerkiem:-D:-D:-D już tęsknie za xlanderem:baffled::baffled:

I jeszcze zdjęcie w huśtawce:tak::tak:
290649.jpg

I jeszcze Liwia w krzesełku( nie bardzo widocznym) odrestaurowanym przez tatuśka:-)
290666.jpg

reklama
Lucy
Liwka jest pzresłodka i ślicznie wygląda na tej huśtaweczce;-)

Do góry