reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Kojec jest super tylko nie do naszego malutkiego mieszkanka:tak:.
Mamy łóżeczko turystyczne i to będzie musiało wystarczyć póki co:-).
Na razie nic nie kupujemy dla Natalki , wózek nas trochę zrujnował;-)więc chwila oddechu.Póki co nie ma potrzeb:-).

reklama
Na pewno zrobię. Zresztą chyba jutro lub raczej pojutrze trzeba będzie go złożyć bo dzieciaki coraz bardziej brykają. Dziś ze trzy razy mało mi nie uciekły w tego materaca. Najbardziej się jednak boję jak któreś przy krawędzi chce sie przekręcić....

A to Anielka w swoim krzesełku :) Fajnie bo ono ma 3 stopniową regulację oparcia i już teraz może sobie w nim siedzieć :) A jak się przyjżycie to widac Anielce jej celulicik na udku :-) :laugh2: :-D
A na drugim zdjęciu Aniela w spacerówce :)

A to Anielka w swoim krzesełku :) Fajnie bo ono ma 3 stopniową regulację oparcia i już teraz może sobie w nim siedzieć :) A jak się przyjżycie to widac Anielce jej celulicik na udku :-) :laugh2: :-D
A na drugim zdjęciu Aniela w spacerówce :)
Mju fotelik jest swietny oglądałam go a Anielce widać jest w nim super wygodnia ale ona fajna:tak:

Mju naprawdę super ten fotelik.:tak:Naprawdę jakbym sama kupowała, to też bym taki wybrała.:-)
A co do tego fotelika samochodowego, który kupiliśmy małej, to kochane bardzo polecam, wypróbowaliśmy go w niedzielę, mała była zachwycona nowym sprzętem-siedzi wysoko i wszystko widzi przez szyby, więc jej pasuje, no i poza tym zdecydowanie bardziej odpowiada jej jazda przodem a nie tyłem:tak: :-D,no i w ogóle jest super, tak więc polecam Deltim "Mały Podróżnik". Naprawdę bardzo zadowolona jestem z tego zakupu.:tak: :-) :-) :-)

RENEE,a ile ten fotelik kosztował?my ostatnio nosimy się z zamiarem kupna jakiegos na "dłuższy czas" i póki co się orientujemy w rozmiarach i cenie

Anna kosztował mnie na allegro 399 zł i to jest fotelik 9-36 kg:-) , wklejałam zdjęcia kilka stron wcześniej;-)

Dziękujemy za komplemenciki :-D ANIU, Anielka ma tu co prawda mały flircik z Adasiem ale on cos tu popisywał, ze za wierny w uczuciach to nie jest więc kto wie.... a PRZEMCIO super facet....;-) :-D

reklama
Do góry