Margolis a nie boisz się, że o te drewniane szczebelki moga sie uderzyć głowką , w tych innych kojcach jest jednak siatka i na poręczach jest gąbka. Ale jeśli chcesz włożyć dwójkę do jednego kojca no to faktycznie ten jest najwiekszy
reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
W łóżeczkach też mają drewniane a ten jest tak duży że jak zostawię ich na środku to dużo czasu im zajmie dojście do szczebelek;-) a poza tym raczej same tam nie będą... a nie wyobrażam sobie, że mogłabym ich wkładać do osobnych kojców a do tych małych razem sięnie zmieszczą...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Margolis,kojec super!
Margolis kojec naprawde swietny sama chetnie kupilabym go Oliwce ale obecnie nie mamy zadnych wolnych funduzy, nasza koasa wyczerpala sie calkowicie bo wlasnie dzisiaj kupilismy Oliwce cosik nowego-4 kółka ;-)
MAm nadzieje ze fotka sie zaladowala.
Tylko my wybralismy inny kolor niz na zdjeciu-błękit
MAm nadzieje ze fotka sie zaladowala.
Tylko my wybralismy inny kolor niz na zdjeciu-błękit
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
luczynko samochodzik może i ładny tylko cosik słabo widać
Dziewczyny, uwierzcie mi ze chcialam wrzucic wieksza fotke ale nie umiem bo znalazlam tylko male zdjecie na necie tego modelu a jeszcze mi wyskakuje ze jest za duze i zaladowalo sie dopiero w takiej wersji moze jak jutro bedziemy juz mieli nasza bryczke to zrobie w weekend kilka fotek i wrzuce na bb.
Kiedy zamierzacie kupować dzieciom następny fotelik samochodowy?? Bo ja się tak już zastanawiam, chociaż oczywiście na razie nie mamy kasy, tym bardziej, że jutro bedziemy chcieli kupić jej kojec. Moje dziecko jest dosyć długie no i jak ją przypinamy tyłem do kierunku jazdy to niestety nóżki jej się już opierają o siedzenie. Tylko kurcze w tych następnych fotelikach siedzenie jest bardzo pod kątem 90 stopni, to chyba dziecko już musi dobrze siedzieć No ale za 2 miesiące to już naprawdę musimy kupić koniecznie.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Renee - te foteliki co mamy są do 13 kg więc spokojnie jeszcze jest duzo czasu. A nie powinnaś przypinać jej w tyle przodem do kierunku jazdy Kamilek też jest duzy i troszke mu nózki wystają ale ja siedze zawsze z nim z tyłu i jest przodem do kierunku jazdy.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kochane,mam pytanie. Czy ktoras z Was uzywala,albo slyszala cos na temat pieluszek Fitti? Sa dostepne w Biedronce - takie z misiem na opakowaniu. Od 7-18kg,bodajze. Moze bym ich sprobowala,ale sa pakowane po 64szt. az,no,a co,jesli Zuzi nie podpasuja? Mam nadzieje,ze ktoras z Was,cos o nich wie. :-)
No,a poza tym,to ktore z Rossmana kupowalyscie? I po ile sztuk sa pakowane i jaka jest ich cena?
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. :-)
No,a poza tym,to ktore z Rossmana kupowalyscie? I po ile sztuk sa pakowane i jaka jest ich cena?
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. :-)
Podziel się: