reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Megi ale wypasiony ten zestaw:szok: :eek: :-) no i zajeeeeeeb***y:-) :-D :laugh2: :-D , tylko kurcze chyba też bym się bała licytować za taką kwotę.

Ja muszę wreszcie przysiąść i wrzucić suknię ślubną na allegro.

Dziewczyna ja też miałam pietra po wylicytowaniu ale od samego początku był miły kontakt telefoniczny z tą pania i wszystko okazało sie w porządku. No i mam z głowy zakupy dla Olenki jeszcze na roczek :-p

Renee ja swoją suknię sprzedałam fartem dziewczynie z forum slubnego. Akurat pisała, że szuka sukni, była z warszawy, przyjechała i była na nia dobra! Ale wzięłam za nią i za welon 30% :-( ale pomyślałam, że gdzie ja znajdę dziewczynę której nie dośc, że się podoba suknia (ja miałam baaaardzo prosta nic nie miała, tylko dwa paski koronki od pupy w dół na trenie) i do tego pasującą no i sprzedałam :-( Suknię kupowała mi mama i sam welon kosztował 800 zł a sprzedałam z welonem za 1400 :-( ale dobre i to...

Mju ja tez jakiejś udziwnionej nie miałam. Moja w katalogu kosztowała 1800zł, ale babka uszyła mi ją za 800zł:szok: :-D , z welonem i rękawiczkami wyszła 900zł, więc ja byłabym zadowolona gdybym dostała za nią 400 zł;-) , lepsze to niż zwinięta kiecka na dnie szafy.

Megi ja Ci powiem, że jakbym wylicytowała ciuszki dla małej za taka kwotę to chłop by mnie chyba z domu wyrzucił.:tak: :-D :laugh2: :-D

.

Megi ja Ci powiem, że jakbym wylicytowała ciuszki dla małej za taka kwotę to chłop by mnie chyba z domu wyrzucił.:tak: :-D :laugh2: :-D

Wiesz Renee mój też się zaczą burzyc :baffled: ale ja mu powiedziałam, że nie będzie mi tu wydziwiał;-) i niech idzie do sklepu z ubrankami dla małych dzieci (dziewczynek) i niech sie przekona jakie są ceny. A mamy w tym roku pare imprez (2 komunnie, ze 3-4 wesela - :szok: :szok: ) na kóre ubiore Oleńkę w te śliczne (jak dla mnie) sukienusie.
Moje argumentu go przekonały :happy: :-D

U mnie też się przewraca moja suknia ślubna ale cóż ja raczej nie znajde kupca, bo nie ma drugiej takiej jak ja :):):)

Megi 2 komunie , 3-4 wesela:szok: , to juz współczuję Twojemu portfelowi:no: :-( . My mamy w tym roku tylko jedno wesele, i to mi w zupełności wystarcza:tak: :-D

reklama
Megi 2 komunie , 3-4 wesela:szok: , to juz współczuję Twojemu portfelowi:no: :-( . My mamy w tym roku tylko jedno wesele, i to mi w zupełności wystarcza:tak: :-D

a komunnie to naszych chrzesniaków
nie wspomnę, że w połowie lutego otwieramy nasz sklep i musimy zakupić teraz cały towar - więc interes musi wypalić, bo na imprezy nie mam zamiaru brać kredytu

a i zapomniałam jeszcze dodac, że na wielkanoć (ewentualnie na poczatku maja) będą chrzciny Oli

trzeba chyba w totka wygrać głowną nagrodę :-p

Do góry