reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Megi ciuszku dla Olenki sa naprawde swietne ale ja to bym sie raczej bala licytowac za tak wysoka kwote. Podziwiam CIe.

A co do sukien slubnych to ja nie mam najmniejszych szans na to ze moja sprzedam. Fakt ze zafundowla mi ja babcia i kosztowala w sumie tylko 1000zl bo szyla mi ja znajoma krawcowa wg zdjec z katalogu. Tyle tylko ze ja biorac slub koscielny bylam w 6 miesiacu ciazy i krawcowa powiedziala ze mialam bardzo nitypowy ksztalt brzucha. Troche sie kobitka natrudzila zeby dobrze top lezalo. I dlatego moge sobie na nia potrzec do konca zycia :-D

luczynko ja tez miałam już czteromiesięcznego Krzysia pod serduszkiem ale niewiele osób o tym wiedziało (choć to nie był ślub ze względu na ciąże, bo był planowany na rok i 9 miesięcy przed) , bo ja juz tak wyglądam całe zycie jakbym w ciąży była :-( a do tego jeszcze jestem niska - nie ma drugiej takiej jak ja :-D

Megi u mnie niestety wszyscy wiedzieli bo mialam ooooooooooogromny brzuch :tak: no i do tego opuchniete nogi bo w ciazy mialam gestoze wiec cale wesele praktycznie przesiedzialam i to w klapkach (dobrze ze nie bylo tego widac spod sukni) :-( my juz bylismy prawie rok po cywilnym a koscielny byl zaplanowany na 23 wrzesnia a tu bum termin porodu na 24 :-D dobrze ze przelozylismy bo urodzilam 20 :-)

MEGI - ciuszki super, ale będzie wystrojona:tak: laleczka, ale cena też niezła, chociaż ja kupując na kilkunastu conajmniej aukcjach zapłaciłam pewnie tyle samo.Teraz jak Igor wyrasta z ciuchów to je sprzedaję na allegro

reklama
Do góry