reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A ja kupilam taka lampke swiatlowodowa Zuzance. :-D

lampkahk9.jpg

No i byl to bardzo trafiony zakup,bo Moja Coreczka uwielbia patrzec,jak migaja te swiatelka i smiac sie do nich na caly glos. :-D

reklama
Agutko Oli też się podobają takie rzeczy - kupiłam ostatnio z jakąś gazetą dla dzieci taką latarenkę światłowodową i też wpatrywała się w te iskierki i uśmiechała się :-)

Agutko też myślałam o tej lampce światłowodowej - świetna rzecz dla naszych maluchów, ale doszedł projektor no i tym się będzie nasza niunia zabawiać :tak:

Madziu świetny kojec :-)

A dzis doszla jeszcze karuzelka Fisher-Price,wiec czekam,az sie sciemni,by zobaczyc,jaki jest efekt tych swiatelek. :-D A Pan,u ktorego to zamowilam,dolaczyl jeszcze pluszowego duzego misia (nowego) z doczepionym malutkim. :-D Mama i Dzidzia. :-D

my też się zastanawiamy nad kupnem kojca ale wybierzemy raczej taki metr na metr.. ten po ANi zupełnie sie rozpadł bo to był już mocno przechodzony kojec ( po kilku dzieciakach) a zupełnie nie wyobrażam sobie zycia bez kojca jak mały skończy pół roku - jeżeli chodzi o trzymanie go w łóżeczku to nienajlepszy pomysł bo ja mam dośc duże mieszkanie i .. no cóż w sypialni jest dośc nudno.. a tak to będize się mógł bezpiecznie bawić w swoim kąciku pod okiem mamy lub taty ( zależy które z nas zostanie na wychowawczym bo jescze nie zdecydowaliśmy)

Agamamaani, czyli jednak któreś z Was idzie na wychowaczy??:confused: Fajnie Wam no i Frankowi:-) , my nie możemy sobie na to pozwolic a w każdym razie nie żebym np. ja siedziała w domu przez 3 lata:no: . Ale mam zamiar wziąść wychowawczy tak do końca maja, żeby niunia troszkę podrosła, a co bedzie od czerwca zobaczymy, bo ja nadal nie mam jej z kim zostawić. Chyba moge wziąść tylko kilka miesięcy wychowawczego, prawda?:confused:
Wątek troche nie ten na takie sprawy:-D , ale co tam;-)

A od dziadkow Oliwka dostanie taka mate edukacyjna, sami ja sobie z mezem wybralismy
Maty edukacyjne z zabawkami !! PROMOCJA od SS (144075800) - Aukcje internetowe Allegro
chcialam tylko taka, inne jakos do mnie nie przemawialy, zreszta Oli nie potrzbuje lepszej bo ma juz inne zabawki a wydaje mi sie ze dziecko takei malnkie az tak mocno tego nie wykorzysta.

Ale przegladalam te wszystkie zabawki w supermarketach dla ciut wiekszych dzieciaczkow. Boze, jakie cuda :tak: juz nie moge sie doczekac zeby kupic Oliwci kuchnie czy pralke :-D bedzie gospodynia domowa jak mamusia :-)

reklama
mata którą zamówiłam już przyszła i jest cudna - poprostu prześliczna, duzo elementów, wszystkie cos robią: szeleszcza, grzechocza lub obracają się. Warta była tej kasy

Do góry