reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Cleo ja też prenumeruje "mamo to ja" juz drugi rok - zawsze wersję z upominkami :-) . A z książeczki i płyty "Kubuś i Hefalumpy" jestem zadowolona, a Krzyś zachwycony filmem, dlatego też postanowiłam zaprenumerować wszystkie 16 bajek :-) .

Ale mój mąż z teściową mi zrobili dzisiaj niespodziankę-przyjechali z pracy z ............wózkiem spacerówką i fotelikiem do karmienia:tak: . Spacerówkę zafundowali teściowie w ramach prezentu na chrzciny, a fotelik kupił mąż (chociaż moze szwagierka odda nam kasę -tez w ramach prezentu chrzestnego;-) ). Wózek fajowy, mógłby byc troszkę jaśniejszy, bo jest prawie cały granatowy i w lecie będzie jej gorąco ale darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda (poza tym innych kolorów nie było). Krzesełko też pierwsza klasa, później można z niego zrobić fotelik dla większego dziecka i jest ze stolikiem :tak: . Wpawdzie te zakupy mogłyby jeszcze poczekać bo przeciez na razie ani z jednego ani z drugiego korzystać nie będzie, ale co tam. Czyli został nam jeszcze do kupienia w przyszłości z tego typu sprzętów tylko kojec.;-) :-)

dlatego też postanowiłam zaprenumerować wszystkie 16 bajek :-) .

Megus,jaki jest koszt tej prenumeraty z bajkami? I to jest roczna prenumerata? :-)

Renee,ja krzeselko do karmienia kupilam Zuzi juz we wrzesniu (miala dokladnie 10 dni :-D ),jak dostala powitalne pieniazki od gosci. ;-) Chcialam je wydac na cos praktycznego. ;-) A ze wczesnie... Lepiej wczesnie,niz wcale,hehehe. :-D

Agutko ale ja te bajki Disney`a zaprenumerowałam tylko jako bajki - jest taka opcja i całkiem nieźle kosztowało (ja wzięłam w dwóch ratach I 192 zł, II 168 zł). Będe dostawała raz w miesiącu dwa numery, a w kiosku to już od drugiego nr można kupić jako samodzielna pozycja co dwa tygodnie, a cena 28 zł za numer. A prenumerata roczna "mamo to ja" z dodatkami kosztuje 52 zł 80 gr i za zamówienie prenumeraty tez dostaje sie prezent ( w grudniowym numerze za prenumeratę dają czapeczkę i szaliczek, dwie pary skarpetek i książeczkę)

Nie Agutko, nie bajki Disney`a tylko inne prezeny - tez bajki na VCD np. Franklin. Listonosz Pat, Sąsiedzi i inne, w lato był komplecik bluzeczka i spodenki a na styczniowy numer zapowiadaja jakiś "ciepły" prezencik (co roku była polarkowa czapka z szaliczkiem). W prenumeracie gazeta wychodzi taniej, bo wersja z prezentem kosztuje 4 zł 40 gr a w kiosku ta sama wersja kosztuje 6 zł 50 albo 90 gr.

reklama
Do góry