reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mijus,no z tego co widzialam,to jeden.
Cleo,wiem,ze mozna i tak tez bym zrobila,ale niestety,takiego kubusiowego materialu w ZG nie znalazlam nigdzie. Nie ma na metry niczego z Kubusiem tutaj,tylko firanki jak juz. Poza tym,ja sporo rzeczy dostalam,wiec czasami na cos moge wydac pieniadze dla tej mojej Ksiezniczki,o. Z tego,co wiem poza tym,to ochraniacze nie sa tylko potrzebne ze wzgledu na obracanko. Ja np. bede go tez stosowac po to,zeby przypadkiem gdzies mi jej nie podwial wiaterek... Ale to tylko takie moje zdanie.
Cleo,wiem,ze mozna i tak tez bym zrobila,ale niestety,takiego kubusiowego materialu w ZG nie znalazlam nigdzie. Nie ma na metry niczego z Kubusiem tutaj,tylko firanki jak juz. Poza tym,ja sporo rzeczy dostalam,wiec czasami na cos moge wydac pieniadze dla tej mojej Ksiezniczki,o. Z tego,co wiem poza tym,to ochraniacze nie sa tylko potrzebne ze wzgledu na obracanko. Ja np. bede go tez stosowac po to,zeby przypadkiem gdzies mi jej nie podwial wiaterek... Ale to tylko takie moje zdanie.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzis,bedac w miescie,dokupilam mojej Zuzance takie smieszne malutkie obcinaczki do pazurkow,waciki Leko,gaziki jalowe,sol fizjologiczna i jedna pare polspiochow,bo drugie mamusia mi przerobila z jakichs tam spioszkow,o!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja i tak na poczatku bede uzywac wylacznie fioletu. Dopiero,jak odpadnie kikucik pepuszka,to w gre wejda Leko najprawdopodobniej.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
mju pisze:O co chodzi z tym fioletem - gencjana?
O smarowanie pepuszka Dzidzi.
Podziel się: