reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
dziewczyny przecież taki ochraniacz mozna prosto uszyć, po co wydawać kasę, ja mam zamiar uszyć ale dopiero jak mala podrośnie bo teraz to i tak nie będzie jej to potrzebne bo obracać sama siejeszcze nie bedzie umiala :)

Mijus,no z tego co widzialam,to jeden. :)

Cleo,wiem,ze mozna i tak tez bym zrobila,ale niestety,takiego kubusiowego materialu w ZG nie znalazlam nigdzie. :( Nie ma na metry niczego z Kubusiem tutaj,tylko firanki jak juz. :( Poza tym,ja sporo rzeczy dostalam,wiec czasami na cos moge wydac pieniadze dla tej mojej Ksiezniczki,o. :) Z tego,co wiem poza tym,to ochraniacze nie sa tylko potrzebne ze wzgledu na obracanko. ;) Ja np. bede go tez stosowac po to,zeby przypadkiem gdzies mi jej nie podwial wiaterek... Ale to tylko takie moje zdanie. ;)

Dzis,bedac w miescie,dokupilam mojej Zuzance takie smieszne malutkie obcinaczki do pazurkow,waciki Leko,gaziki jalowe,sol fizjologiczna i jedna pare polspiochow,bo drugie mamusia mi przerobila z jakichs tam spioszkow,o! :D

dziewczyny a'propos tych gazików.. ja myślałam, zę 10 sztuk wystarczy a tu przy każdym przewijaniu trzeba ich używac.. schodza jak cholera szybciutko ..

ja tez kupilam gaziki Leko i fiolet, ale kobitka w aptece powiedziala ze najlepszy jest fiolet bo bardzo dobrze odkaza, wiec chyba tez najpierw bedzie u nas uzywany fiolet a dopiero potem gaziki

reklama
Do góry