reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

ja narzie tez nie kupuje kombinezonu. mam polarkowy spiworek plus wozek, ktory zamawiam ma jeszcze spiworek i oslonke. takze mam nadzieje, ze na pazdziernik/listopad bedzie ok. potem sie zastanowie nad kombinezonem.

reklama
ja slyszalam i widzialam ze teraz juz nikt w becik dziecka do chrztu nie pakuje; nie wiem moze co miasto jest inaczej? ja o zime sie nie martwie kombinezonow mam z cztery; a tez zamierzam kupic spiworek do wozka nawet juz patrzylam na allegro zeby byl w kolorze wozka i z owczej welny ceny takich od 75 zeta; wiec jeszcze poczekam do zimy zdaze; cholerka nie dostalam premi nie ma to jak prywaciarz :( najpierw prezes na urlopie i nie ma kto podpisac teraz ksiegowa i nie ma kto wyslac; a jeszcze wczesniej kierownik i nie mial kto obliczyc :( nie mam laktatora i gruszki do noska, karuzela mi sie marzyla; kocyka nie mam; i dlugo by wymieniac co sobie w sierpniu planowalam kupic; no nic moze doczlapie do premi :D

Mnie też sie wydaje że beciki na chrzest to już przeżytek! koleżanka mówiła że u nas w kościele ostatnio to dzieciaczki całą mszę leżąły w wózkach, tylko do samego chrztu rodzice wyciągali. I tak powinno być. ;)

Cleo ja mam podobny tylko różowy kombinezonik.Do niego w tym samym koloże rękawiczki,czapeczkę ,buciki i kocyk. Ja w grudniu będę chrzesną u siostry,mała będziem iała 11 miesięcy więc becik na pewno nie.Wiecie ile wogóle daje się teraz na chrzest?

O wlasnie, chyba trzeba bedzie wreszcie laktator rozpakowac, bo sobie spokojniutko lezy zapakowany w szafie juz od miesiaca. Lepiej przeczytam instrukcje obslugi zawczasu :)

I musze sie pochwalic - dzisiaj przywiezlismy ze sklepu stolik do przewijania, mąż go skręcił i jest super! Nie będę musiała się tak schylać, żeby małego przewinąć. Bo na łóżeczku u mnie się nie da zamontować, bo łóżeczko mamy takie "połówkowe" tylko :)

reklama
Do góry