reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Mijus,musze pasowac do Corci,co nie? ;D

Agusmamoani,wlasnie dzis cos takiego widzialam w jednym ze sklepow,matko! :D Boskie sa te zabaweczki. :D

Nakretka,oddawaj! :D :p

Ja wlasnie wrocilam z zakupkow i kupilam mojej Malej Slicznotce czapeczke taka dluuuga z myszka na koncu,podusie - przytulanke z misiem i przybornik na lozeczko z kotkami. :D Fakt,nic Kubusiowego,ale te rzeczy tez sa slodziutkie,hihi. ;D

Jejciu ja też by chciała co jeszcze kupic ,ale mamw rażenie że wszystko juz mam. :-[ i niemam na co wydac pieniążków. Przybornik mi chyba nie potrzebny,co bedziecie w nim trzymac?
Do przytulanki jeszcze za małe bedzie,a czapeczki ładnej nie widziałam. Podpowiedzcie co jeszcze takiego mało konkretnego można kupic.

Ja widzialam taką fajną czapeczkę z szalikiem i rękawiczkami niebieską z polaru dla mojego maluszka ale nie kupiłam jeszcze bo niewiem jaki będzie miał obwód główki.

J awczoraj oglądałam dresiki,średnio mi się podobały. Chyba mam gust wypaczony ;) spodobał mi sie taki jeden polarkowy ale cena 80zł.a to dlamnie za dużo.

rzeczy dla niemowlakow jest wszedzie od groma, ale ceny niektorych przechodza najsmielsze oczekiwania; przeciez ta sa male kawalki materialu a kosztuja nieraz wiecej niz ciuchy dla doroslych

Ja dzis widzialam sliczne ubranka w sam raz do chrztu (i nie tylko ;) ) i kosztowaly w sumie 25zl juz nawet,czyli nie tak zle. :) Ahhh,juz bym chciala wiedziec,ile ta moja Zuzinka bedzie miala wtedy cm,zebym mogla Jej to kupic. :D

reklama
a ja w przeciwieństwie do was mam bzika na punkcie SNOOPIEGO!! aczkolwiek nie jest on tak popularny jak Kubuś i ferajna ale za to kilka ciuszków dla dzidzi juz mam!! niestety nie znalazłam żadnych ozdób, dekoracji ani pościeli ze snoopim :( jeśli widziałyście coś na allegro to proszę o info, będę wdzięczna ::)

Do góry