reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mijus,musze pasowac do Corci,co nie? ;D
Agusmamoani,wlasnie dzis cos takiego widzialam w jednym ze sklepow,matko! Boskie sa te zabaweczki.
Nakretka,oddawaj!
Ja wlasnie wrocilam z zakupkow i kupilam mojej Malej Slicznotce czapeczke taka dluuuga z myszka na koncu,podusie - przytulanke z misiem i przybornik na lozeczko z kotkami. Fakt,nic Kubusiowego,ale te rzeczy tez sa slodziutkie,hihi. ;D
Agusmamoani,wlasnie dzis cos takiego widzialam w jednym ze sklepow,matko! Boskie sa te zabaweczki.
Nakretka,oddawaj!
Ja wlasnie wrocilam z zakupkow i kupilam mojej Malej Slicznotce czapeczke taka dluuuga z myszka na koncu,podusie - przytulanke z misiem i przybornik na lozeczko z kotkami. Fakt,nic Kubusiowego,ale te rzeczy tez sa slodziutkie,hihi. ;D
Jejciu ja też by chciała co jeszcze kupic ,ale mamw rażenie że wszystko juz mam. :-[ i niemam na co wydac pieniążków. Przybornik mi chyba nie potrzebny,co bedziecie w nim trzymac?
Do przytulanki jeszcze za małe bedzie,a czapeczki ładnej nie widziałam. Podpowiedzcie co jeszcze takiego mało konkretnego można kupic.
Do przytulanki jeszcze za małe bedzie,a czapeczki ładnej nie widziałam. Podpowiedzcie co jeszcze takiego mało konkretnego można kupic.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja dzis widzialam sliczne ubranka w sam raz do chrztu (i nie tylko ) i kosztowaly w sumie 25zl juz nawet,czyli nie tak zle. Ahhh,juz bym chciala wiedziec,ile ta moja Zuzinka bedzie miala wtedy cm,zebym mogla Jej to kupic.
agutkaZG pisze:Nakretka,oddawaj!
Nie oddam!
Ale jak będę w sklepie przy okazji to spróbuję kupić bodziaka dla Twojej Zuzi na gwiazdkę.
Przyznaję, że przez sentyment to ZG, bo ja też się tam urodziłam
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nakretka,no prosze w ZG? Jacie krece,jaki ten swiat malutki. A z tym bodziakiem,to przestan,bo mi tak glupio... Heh...
Buzka zielonogorzanko,ha! ;D :-*
Buzka zielonogorzanko,ha! ;D :-*
reklama
lucy79
Fanka BB :)
a ja w przeciwieństwie do was mam bzika na punkcie SNOOPIEGO!! aczkolwiek nie jest on tak popularny jak Kubuś i ferajna ale za to kilka ciuszków dla dzidzi juz mam!! niestety nie znalazłam żadnych ozdób, dekoracji ani pościeli ze snoopim jeśli widziałyście coś na allegro to proszę o info, będę wdzięczna :
Podziel się: