reklama
Kombinezonik mam. Zastanawiam się nad dresikiem polarowym na pazdziernik. Jak będą takie pogody nadal trzeba kupic przed porodem,bo potem wybiorą jeszcze cos co niebędzi mi sie poobac. Dresiki 2 częściowe czy w roli pajacyka lepiej.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Ja tez sie zastanawiam czy dobrze ubiorę małą jak będę chciała wyjsć z nią na spacer, a tej przechadzki z wózkiem (prześlicznym o którym marzyłam) juz nie mogę się doczekać ;D
Megi pisała że już po tygodniu wyszła z Krzysiem na spacerek, ale zalecają żeby nie wychodzić z dzieckiem dopuki nie skończy 3-4 tyg. i kogo tu słuchać? :
Megi pisała że już po tygodniu wyszła z Krzysiem na spacerek, ale zalecają żeby nie wychodzić z dzieckiem dopuki nie skończy 3-4 tyg. i kogo tu słuchać? :
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mysza,nam polozna mowila,ze z Dzidzia mozna juz wychodzic na spacerki po 5 dniach od wyjscia ze szpitala i to nawet tak na 20-30 minut,ale nie samej,bo porod jest jednak wysilkiem,no i zeby gdzies po drodze nie zaslabnac.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mychus,no to po tym czasie,na pewno juz bedziesz mogla wyjsc z Milenka na dwor.
reklama
cleo28
Fanka BB :)
Ja kupila taki który mozna spokojnie nosić od listopada przez cała zimę a jak październik będzie chłodny to też. Pozatym jest bialutki co niestety nie widać na zdjęciu wiec mozna go spokojnie ubrać do chrztu zamiast becika którego ja nie uznaję.
Podziel się: