reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Śliczności naprawdę.

Gosiu ja też już kuszę łóżeczkiem, zabawkami, kocykiem z Kubusiem Puchatkiem a ten mój uparciuch siedzi i siedzi.

Pati łóżeczko jest śliczne a pościel cudo.

I co pozostało czekać.

reklama
GOSIU sliczne loze dla RADKA :-)
PPATQA normalnie jak z katalogu ;-)

Dziewczyny moje tzn lozeczko Oliwi przy waszych to jest jakas nora.Mam stare lozeczko i nawet jeszcze poscieli sie nie dorobilam Mam tylko poszefki ale kupie sobie jak bedzie jakas kasa albo moze ktos mi kupi Tzn mam taka uzywana kalderke ,kocyki i spiworki I jakos to na poczatku musi byc Chyba sie Oliwia nie obrazi ?????

Gosia, Patrycja super łoża dla waszych maluchów :tak::tak:

No co wy dziewczyny, myslicie ze naszym maluchom bedzie robic roznice, jakie mają łóżeczko, jaką posciel itd?? Dla nich najwazniejsze będzie, zebysmy my były jak najbliżej nich :tak::tak: A najlepiej to im bedzie w naszych ramionach albo przy nas w łożku, a nie w ich łożeczkach, chociazby najpiekniejszych :rofl2::rofl2:

dorota na pewno się nie obrazi:)) U nas też łóżeczka dla obu chłopców używane. Jedno po jednym dziecku koleżanki a drugie po dwójce dzieci innej koleżanki. Sprawdzają sie fenomenalnie. Na razie Michał śpi i tak tylko pod kocykiem więc pościel się nie przydaje. Jeszcze ze wszystkim zdążysz:)

dorota na pewno się nie obrazi:)) U nas też łóżeczka dla obu chłopców używane. Jedno po jednym dziecku koleżanki a drugie po dwójce dzieci innej koleżanki. Sprawdzają sie fenomenalnie. Na razie Michał śpi i tak tylko pod kocykiem więc pościel się nie przydaje. Jeszcze ze wszystkim zdążysz:)

Dzieki tez tak myslalam dlatego narazie kompletu poscieli typowej nie mam Ale Oliwia nie zmarznie bo bedzie miala wiele innych rzeczy hihi

MADZIU wlasnie MILOSCI to JEJ u nas nie bedzie brakowalo Ja za nia juz bym w ogien skoczyla Tylko narazie bez brzucha co by jej sie krzywda nie stala z tego mojego skakania heheheh :-D

Ojej, dziekuje Dziewczyny!!!!!
Łóżeczko musialam kupić nowe, bo Jula swoje "zużyła" do reszty (szczebelki wypadały) :-D A poscielkę mam po Małej. Mam gdzieś ich więcej (ale gdzie???). Niestety króluje różowy i to chyba jedyny neutralny komplet :-p:-D

Dorka, mi nie robi różnicy, jakie łóżeczko, czy pościel. Naprawdę :tak::tak::tak: Takie jakie mialam, to założyłam...

Dziewczyny CUDENKA!!!!!!! Az dziw ze maluszka sie do nich nie spieszy:-p Ja tez staje przy kołysce i mowie do Samiego ze jego miejsce juz jest TAM!!!

A Ty Dorotka głupot nie gadaj bo kopa dostaniesz!!!!!

Dzieki ale ja na nie naprawde nie wydałam grosza, łóżeczko i materacyk po chrzesniaku który wolał spac w łóżku rodziców i jak miał 4 miesiące zlożyli bo im przeszkadzało. Posciel od mamy, przewijak od tesciowej, a pokrowiec na przewijak od kuzynki

reklama
Pati, ale masz super :-)
Nam nikt nie chciał takich prezentów robic :-( Sami wszystko musielismy kupic, a teraz kabinuje skad tu wziasc na bierzące wydatki, bo chyba troche przesadzilismy...
A tu rachunki do zapłacenia, Patryka studia itd., ehh...

Do góry