reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Nie pamiętam czy to tu Czarna pisałaś, ale chyba też wstawię szybciej łóżeczko, nawet takie nieubrane, bo obawiam się, że Martynie też się spodoba, że "będzie mogła z nami spać" :-D. Jak przynieśliśmy fotelik do domu to ona od razu usiadła i zaczęła się w nim bujać :-D A znowu obejrzałam nasz pokój :-D i wymyśliłam inne ustawienie łóżeczka (to już trzecia opcja) - M zaakceptował, ale boi się wracać do domu, po dłuższej nieobecności. Swoją drogą, to wczoraj przyznał, że cieszy się, że mamy już wózek, to chociaż to już z tematu odpadło :sorry2::laugh2:

reklama
:)))) KASIA no własnie to ja pisałam o tym oswajaniu:tak::tak: ja wiem ze bede miała problem z karuzela i tym urzadzeniem wibrujacym z melodyjkami co jest przy kołysce. Wiec albo Lalunia sie do tego przyzwyczai albo trzeba mocno pilnowac:-p

A ja własnie wyczaiłam fajny kombinezonik do fotelika i teraz główkuje czy kupic:confused:

wiem ze to nie ten watek, ale zakup to też nie jest
to wanienka z przewijakiem jaka mamy po chrzesniaku, wyminiliśmy ceratke razem z M, a M dopasował rame do naszej głupiej wanny

Patrycja Zajefajne!!!!!!!!!! Kurde gdybym miała taka mozliwosc w mojej mikro łazience tez bym takei cosik chciała.:tak: A ceratka śliczna bardzo żywe kolorki:tak:

reklama
ceratka to jedyna jaką dostaliśmy w wzór dzieciecy po objechaniu wszystkich sklepów w okolicy, a ten wynalazek teściowa kupiła chrzesniakowi ponad 5 lat temu na wystawce z niemiec- uzywany, więc ma to swoje lata

Do góry