Dziewczyna82
Fanka BB :)
Ja na razie nie mam pomysłu na wózek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fotelik spoko, przeszedł Test Plusa, więc cóż więcej trzeba. No wada taka, że nie zamontujesz na stelażu wózka i od początku będzie zajmował sporo miejsca. Ale na pewno bezpieczny!!!wczoraj znalazłam jeszcze taki fotelik: Klippan Kiss 2 Plus i zaczęłam się nad nim zastanawiać, z tego co zrozumiałam starczy za te pierwsze 2 foteliki, a można go używać tyłem do kierunku jazdy.
ja bym jeszcze zwróciła uwagę na wagę tego nosidła, ma sporo bajerów i nie wiem czy nie wpływa to na jego zwiększona wagę. A przez pierwsze miesiące jednak wygodniej dziecko przenosić w foteliku. Ale poza tym wydaje się fajny.wczoraj znalazłam jeszcze taki fotelik: Klippan Kiss 2 Plus i zaczęłam się nad nim zastanawiać, z tego co zrozumiałam starczy za te pierwsze 2 foteliki, a można go używać tyłem do kierunku jazdy.
Na pewno lekki i wygodny w uzytkowaniu.W jego poprzedniku,czyli quinny buzz czasami na sliskiej powierzchni blokowalo sie to przednie kółko.Ale moze to poprawili albo zrobili z innego materialu.Fajne jest to,ze jak zamontujesz na stelazu fotelik to masz wozek,ktory zabierzesz wszedzie.Na pewno wart uwagi.A miała któraś styczność z Quinny moodd?? Zastanawia mnie czy wygodnie się jeździ 3 - kołowecem[emoji848][emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom