reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

W końcu się zdecydowaliśmy na wózek i na fotelik :-) Kamień z serca :-) Wybraliśmy wózek Camarelo, ale jeszcze się zastanawiamy nad modelem albo Sevilla, albo Carera. Bardziej mi się chyba podoba Carera. Widziałam wózek na żywo, fajnie się prowadzi, ma bardzo dużą gondolę i wizualnie mi odpowiada :-) Podrzucam Wam stronkę, jakbyście chciały sobie zobaczyć Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka. Na blogu oczywiście zdałam szczegółową relację :happy2: A fotelik do tego Maxi Cosi Citi SPS ma 4 punkty ADAC.

reklama
W końcu się zdecydowaliśmy na wózek i na fotelik :-) Kamień z serca :-) Wybraliśmy wózek Camarelo, ale jeszcze się zastanawiamy nad modelem albo Sevilla, albo Carera. Bardziej mi się chyba podoba Carera. Widziałam wózek na żywo, fajnie się prowadzi, ma bardzo dużą gondolę i wizualnie mi odpowiada :-) Podrzucam Wam stronkę, jakbyście chciały sobie zobaczyć Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka. Na blogu oczywiście zdałam szczegółową relację :happy2: A fotelik do tego Maxi Cosi Citi SPS ma 4 punkty ADAC.

no i super. Ja Camarelo też biorę pod uwagę CARERA albo ten najnowszy CARMELA.

A widziałaś Carera na żywo? Jeśli tak to z czego jest wykonana ta gondola? Bo ja widziałam jedynie seville i nie wiem z jakiego materiału jest ta carera, bo wygląda na skórę ekologiczną...

My też się zdecydowaliśmy na Camarelo Carera, dziś ma właśnie przyjść, ale na razie będzie w PL, potem mi go mąż przywiezie. Widziałam go w sklepie, świetnie się prowadzi, jest lekki i ma dużą gondole i to zadecydowało. Koleżanka też ma Camarelo i jest zadowolona. Do tego wybrałam fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix. Nareszcze z głowy, bo tyle rozmyślałam nad tymi wózkami, ale w końcu wybrałam.;-)

reklama
Do góry