reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

Jeeej, dziewczyny ale gafa:zawstydzona/y: Miało być 14 dni, nie wiem skąd mi się wzięłote 14 tyg.:-D Już poprawiam...;-)

reklama
:confused::confused::confused:
dziewczyny czy któraś z was juz kupiła wózek? czy tylko ja sie tak pośpieszyłam???
Maja ja w 1 ciazy zamawialam wozek poczatkiem czerwca ! [majac termin na polowe pazdziernika] Wiec tez wczesie, tylko ja bylam w irlandi i zamawialam w polskim sklepie [w irlandii otwartym] i oni musieli sprowadzac z Polski,
mial byc za 4-5 tyg a byl pozniej bo z promem byly problemy i dostalam w sierpniu

No to niezle chociaz nic mnie nie zdziwi bo rodzice czekali na naroznik z mebli bydgoskich az 10tyg - jaja normalnie w tych czasach zeby tyle na produkt czekac ;-)

:confused::confused::confused:
dziewczyny czy któraś z was juz kupiła wózek? czy tylko ja sie tak pośpieszyłam???
w sumie to ja bym jeszcze poczekałam z kupnem ale na mój sie czeka miesiąc a znając moje szczescie moze przyślą zły kolor wiec kolejny miesiąc oczekiwań :-D:-D:-D

Ja jeszcze nie kupiłam, ale zamówiłam miesiąc temu, i czekam na dostawe pod koniec kwietnia((( bo te które przyjeżdżają pod koniec marca juz sa wstępnie zarezerwowane(
Wiec mysle ze te na zamowienie w określonym kolorze lepiej wcześniej, bo pozniej moze byc za pozno!

Ostatnia edycja:
najlepiej chyba trafic na promocję w sklepie stacjonarnym, jesli maja na stanie to od reki mamy wozek, mi tam ostatnio podobaja sie dwa wozki: graco evo, bez promocji jest w przystepnej cenie, a do tego ma sliczne kolorki do wyboru no i jane muum - przeswietny wozek stabilny i w dobrej cenie, natomiast z fotelikami miala ostatnio do czynienia dla starszych dzieci - pomagalam wybierac przyjaciołom - nasze typy to jane eco i jane montecarlo r1, foteliki bezpieczne, stabilne, mieciutkie i bardzo łatwe w utrzymaniu, mozna sciagnac obicie :)

reklama
Do góry