no ja juz wiecej nie planuje dzieci he chociaz moje dzieciaczki tez nie byly planowane.ale poprostu szkod mi kasy na wozek za 1000 zl wole jej kupic co innego zreszta moj maly dlugo nie jezdzil w gondoli nawet mial 4 mies jak juz w spacerowce zasuwal nie podobala mu sie gondola
reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
ja chcę mieć z 2 a może 3 więc nowy mi się przyda, ma też fajny serwis door to door, jak coś się z wózkiem stanie to przyjeżdza kurier, zabiera wózek i w ciągu 72h muszą oddać naprawiony, fajna sprawa a ja i ciuszki i inne rzeczy typu wanna, fotelik, łóżeczko, kojec itp dostałam od rodziny więc na wózek mogę wydać
karolq8
Maja ja mam rurcia ma. Ale my uzywane i akurat sie trafilo dlatego tak szybko:-)
mycha05
Cudzie trwaj!
A ja właśnie zamówiłam wózeczek. Będę czekała na niego ok 14 dni, a mąz za 3-4 tyg. będzie jechał do PL to mi go przywiezie. Wolałam zamówić szybciej niż potem się denerwować czy zdąży dojść. Zostało nam kupić łóżeczko i materac, ale to na początku maja.
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
A jaki ma rurcia, bo mi umknęło???
Ja też mam gondolkę po starszym synku, a spacerówkę muszę kupić nową
Ja też mam gondolkę po starszym synku, a spacerówkę muszę kupić nową
Majaaa85
Laski miesiąc oczekiwania/12 tygodni to skąd te wózki sprowadzają czy dopiero robią na zamówienie???
mój chyba z Norwegii...ale pewności nie mam. Skoro wózek Norweski to pomyslalam ze własnie stamtąd idzie hi hi
reklama
klaudynaaa
ja planuję kupić w kwietniu czekam na przypływ gotówki
Podziel się: