reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

nie mam ale oglądałam w kilku sklepach i fajnie się prowadzi, nie jest ciężki, tylko cenowo wychodzi drogo bo kupuje się prawie każdą część osobno, akurat ja trafiłam na taką opcję :eek:

reklama
Monisia ja mam Xa. Duzy cieżki wózek, wygodny.Gwarancja do 72h. Bedę miałą kolejne 3 lataTeraz są jakieś nowe kolekcje wzory.
Kolorove za marke sie płaci, bo nie widzę róznicy z np maxi cosi a te jeszcze droższe a czy lepsze kłóciłabym się.A najtaniej wychodzi na all.JA kupilam nówka zestaw za 1200 zł bez fotelika a w sklepie ponad 2000 tys chcieli

moja znajoma ma x-landera i w trakcie spaceru odpadło jej koło, wózek się prawie przewrócił więc poleciała z wrzaskiem do sklepu gdzie go kupiła i jej wymienili na nowy bo tamtej miała jakąś wadę fabryczną. ale jak dziś dzień pamiętam jakie epitety z jej strony leciały, że tyle pieniędzy wydała na wózek a to taki szajs. jak już dostała ten nowy to nie narzekała na niego ani razu :)

Mi raz koło odpadło bo utopiłąm sie w błocie.Matko dzień ten wózek ze mną mnie był, jezdzi nie skrzypi, i gdyby była lepsza spacerówka siedzisko kupiłabym drugi raz bo stelaż się naprawdę sprawdzi ł w terenie.No i chyba lepiej jakby koła nie były gładkie.
Jak dlamnie na dzień dzisiejszy najwaniejsze w spacerówce jest montaz w dwie strony

Ostatnia edycja:
reklama
z moich marzeń na następne dziecko, to baaaardzo bym chciała mieć wózek orbit baby g2 :) zakochałam się dosłownie w jego designie i funkcjonalności i nie nie, nie widziałam tylko w sklepie ;) jeździłam!! koleżanka ma i mi zaprezentowała i pozwoliła się przejechać :) cudo :)

Do góry