weronikabp
Fanka BB :)
emotion sa foteliki 0-18 ale ich raczej nie polecam - anna pisala wyzej czemu ... po prostu ona sa srednie z jednym wyjatkiem
Fotelik samochodowy BeSafe iZi Kid X3 - nastrojowe indygo - 66 BS530166 | Markusia - zabawki dla dzieci i akcesoria dla niemowląt
ale na niego trzeba miec kaaaasy przy tym jest zdecydowanie i bezapelacyjnie najlepszy ... dziecko najpierw jezdzi tylem do kierunku jazdy a jak juz ma za dlugie nozri i zaczyna mu przeszkadzac oparcie moze jezdzic przodem ... ma zdecydowanie najlepsze wyniki w testach bezpieczenstwa i przeszedl taki specyficzny test pieciu ... o tym pozniej !!
jak nie chcesz wydac az takiego majatku to jest wlasciwie kilka fotelikow (max 2-3) ktore bym ci polecila ... ale zaczne od tego ktory uwazam za fenomen w swojej klasie (wylaczajac powyzszego besafea ktory jest poza konkurencja)
Maxi-cosi Tobi !!!
Fotelik samochodowy Maxi-Cosi Tobi 2014 Ewozki.eu - Hartan, Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy - foteliki samochodowe- fotelik samochodowy
jest rewelacyjny z kilku powodow
1. najwyzsze wyniki w testach bezpieczenstwa !!
2. drugi ktory przeszedl test pieciu (test dotyczacy uderzenia od tylu - z pieciu fotelikow tylko dwa sie nie zlamaly !!!! besafe i tobik !!)
3. ma mozliwosc polozenia dziecka jak w kolysce ale zdecydowanie jest w niej wiecej miejsca niz w nosidelku !!
4. ma banalny ale rewelacyjny system utrzymywania pasow - wkladasz dziecko i pasy sa zawsze na gorze - nie szukasz ich gdzies pod dzieckiem ... dla mnei fenomen po dzien dzisiejszy
5. do spania do dzis mozna go polozyc i jest wygodny nawet dla 4-latka ... zaglowek sie podnosi i fotel rosnie razem z dzieckiem !!
6 dokupilam do niego pokrowiec z frotki - na lato nie ma nic lepszego i dzieki temu piore pokrowiec zamiast tapicerki fotela !!!
jeden mankament - trzeba go zmierzyc do pasow samochodowych bo wymaga dlugiego pasa a nie w kazdym aucie pasuje !!!!! u nas do starej laguny byl problem zeby go zapiac !! no i przekladanie go z auta do auta to jest kosmos !!! ja mam drugi fotelik w drugim samochodzie bo tobik jezdzi na stale w mondeo
jeszcze nowszym modelem od tobi jest Maxi-cosi Pearl i dla ambitnych cos rewelacyjnego
Maxi Cosi 2Way ZESTAW Pebble + 2Way Pearl + 2Way Familyfix 2014 Ewozki.eu - Hartan, Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy - foteliki samochodowe- fotelik samochodowy
taki zestaw zalatwia sprawe na okolo 4 lata a jest mega dobry i mega praktyczny !!! (no i w testach nic go nie pokona!!!!)
moze pomyslicie ze ja jakas nawiedzona na maxi-cosi ale oni naprawde maja najbezpieczniejsze foteliki do 18 kg ... potem juz przegrywaja z kiddy czy casualplay ... nawet z chiccko ...
w temacie wozkow i fotelikow to moge wam polecic ten sklep
Teutonia, wózki dziecięce, spacerowe, wielofunkcyjne
ja ich mam pod reka ale ceny maja naprawde dobre i wybor ... a do tego maja sprzedawcow ktorzy znaja sie na temacie co jest imho bardzo wazne !!!
mea dzięki za te informacje, bardzo nam pomagasz, mi Pan w sklepie własnie polecał maxi coi tobi, na pewno go kupię, niezależnie od tego który wózek wybiorę, bo na pewno wybiorę wózek z adapterem.