karolq8
Fanka BB :)
edytka czy ty nie mowisz o moim dziecku?hehe wszystkie mamy zawsze ksiazki czytaly na spacerach a ja ciagle na rekach i wozek pchalam;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz jest tez nowy 'vector iq' [troche inaczej buda wyglada]Baardzo mi się podoba ten VECTOR i chyba też jestem na TAK - albo jakis bardzo podobny. Marka dla mnie jest na drugim miejscu, najwazniejsze żeby spacerówka była funkcjonalna i wygodna. Moje koleżanki mają dziecki z maja i czerwca i obydwie we wrzesniu już przesiadły sie na spacerowkę, a ze w ich wozkach spacerowki były beznadziejnie płytkie, sprzedały wózki. Tak wiec kupując wózek i patrza na gondole która wystarczy na 3 miesiace to bzdura. Moją córę która tez urodzila sie latem, zimą woziłam już w parasolce - mój wózek był beznadziejnie ciezki i 3 pietro bez windy bylo bariera nie do przeskoczenia. Również szybko sprzedałam ten wózek i zainwestowalam w super parasolke bebe conforct która służyła mi 3 lata.
Teraz juz jestem o wiele mądrzejsza i patrzę przede wszytski na funkcjonalną wersje spacerową.
Moja w sumie lubi,a jak wasze dzieciaki lubilly jezdzic autem ?? moja do dzis uwielbia ...
Moja w sumie lubi,
Jak podroz se bardzo przeciagala to bylo ciezko, zloscila sie.
Gdy naprzyklad byl upal a my stalismy w korkach to pod koniec juz bylo ciezko [jak np. do zakopanego jechalam zamiast 1,5-2 h to ponad 3]
Albo jak ogolnie podroz dlugo trwala [z irlandii do polski] to juz 'koncowke' sie pozlaszczala. Ale ogolnie to spoko.
Mea, znawczyni fotelikow powiedz mi jakie rozwiazanie proponujesz mojej Niusce?
Ma 13 miesiecy i wzrostowo nie miesci sie do nosidelka [glowa juz wystaje], ale z drugiej strony wagowo 8,900.. [no teraz moze juz 9 kilo] Wiec niby okej do kolejnego. Jaki fotelik kupic najlepiej? Taki 0-18 ? Co mozna i tylem i przodem? Czy moge juz dawac ja 'tylko' do fotelika 9-18?