szczerze mowiac nie wierze w to ze gondola przetrwa u naszych maluchow zime - co wiecej jestem pewna ze nie !!!! .....
Podzielam twoje zdanie,
ja core przesadzilam do spacerowki na 5 miesiecy gdzies, 5,5 moze. Ale tez ze wzgledow bezpieczenstwa bo sie jej nie chcialo lezec, i podnosila sie co chwila [zaczela siadac mi na 4 - 4,5 miesiaca sama] wiec w spacerowce pasy byly wybawieniem po prostu.
Moze ta dzidzia bedzie bardzej leniwa i dluzej sie ja da powozic? Zobaczymy.
Polecam te fisher prince:
FISHER PRICE NOWY LEŻACZEK BUJACZEK X6144 DO 18 KG (3690973393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja mam tego typu, no inna kolorystyka, bo był kupiony dla małej i do tej pory jej służy
Jesli chodzi o lezaczki to ja mam taki 'zestaw'
''GRACO 2w1 swing and bounce''
bo to jest chustawka, ktorej siedlisko sie reguluje na 3 stopnie [bardziej lezaco/srednio/ prawie siedzaco]
do tego siedlisko ma wbudowana wibracje
A gdy chcemy bardziej mobilna wersje mozna sciagnac siedlisko i miec 'lezaczek' [[bardzo wygodna tez do karmienia dziecka, posiada tez poduszke zabezpieczajaca gdy dziecko jest male]]
Oprocz tego mam druga hustawke:
FISHER PRICE SpaceSaver Swing and Seat
w tej mloda prawie wogule nie siedziala bo byla w Polsce kupiona i tu zostala - za to teraz z niej nie wychodzi. Niewiem czy zauwazylyscie na dole jest taki zielony ''haczyk'' i blokuje sie by hustawka sie nie ruszala. U mnie zablokowana jest caly czas i mloda ma swoj kacik
Wazne w tych obydwu jest to ze sa wagowo do 12-13 kilo,
warto na to zwrocic uwage, bo czesto takie hustawki/lezaczki sa do 8 kilo, a czasem dzieci na 6-8 juz tyle waza.