reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
fajne te wózki, ale pewnie drogie:-) ?

o które pytasz kochana?? jeśli o te co ja podałam to już Ci mówię....Ten Baby Merc, który ma wejść dopiero , to u mojej koleżanki ten co przywiozła z targów jest za 1499zł za 3w1. Baby Merc to polska tania firma, która skupiła się na robieniu wózków za granicę teraz. Ale ta znajoma ze sklepu bardzo chwali tą markę, mówi , że mnóstwo wózków sprzedała z tej firmy a praktycznie nie ma żadnych reklamacji ani zgłoszeń.

co do Tako Extreme to jest droższy bo za 2w1 jest około 1800 albo i ponad.... Mam nadzieję że może ciutkę stanieje do czerwca, bo na razie najbardziej do mnie przemawia :)

ja teraz z fotelikiem walczyłam i ostatnecznie wygrał graco nautilus 9-36 właśnie ze względu na tą szeroką regulację jak i inne ułatwienia jak łatwość rozkładania i podstawka pod kubek/butelkę :)

o które pytasz kochana?? jeśli o te co ja podałam to już Ci mówię....Ten Baby Merc, który ma wejść dopiero , to u mojej koleżanki ten co przywiozła z targów jest za 1499zł za 3w1. Baby Merc to polska tania firma, która skupiła się na robieniu wózków za granicę teraz. Ale ta znajoma ze sklepu bardzo chwali tą markę, mówi , że mnóstwo wózków sprzedała z tej firmy a praktycznie nie ma żadnych reklamacji ani zgłoszeń.
co do Tako Extreme to jest droższy bo za 2w1 jest około 1800 albo i ponad.... Mam nadzieję że może ciutkę stanieje do czerwca, bo na razie najbardziej do mnie przemawia :)
właśnie ten tako mi się podoba, ale to już nie moje progi cenowe:-) ja tak do 1300zł chcę kupić :-D

właśnie ten tako mi się podoba, ale to już nie moje progi cenowe:-) ja tak do 1300zł chcę kupić :-D

no i mi trochę cena za wysoka, bo wolałabym na coś innego przeznaczyć...no ale może uda się naskrobać :)

jest on od 9 do 36kg :)

my rozumiemy że 9-36 to przedział kilogramowy. Tylko dla jakiego dziecka ten fotelik chce kupić???

ja tam kupuje uzywany na tablicy ale z tego co wiem to pani prezes nasza ma nam zalatwic wozeczek i bedzie w prezencie od piekarni leks he mi sie podobaja takie zgrabniutkie wozeczki i chcailabym 3w1

reklama
ja na początku chciałam używany, ale jednak stwierdziliśmy z mężusiem, że kupimy nowy, nie za drogi, będzie dla drugiego Skarba:-D ja kupię 2 w 1 ale dokupię te adaptery, żebym mogła też jeździć z nosidełkiem, które dostałam :-)

Do góry