reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
anna_to co ty pokazalas ladnie wyglada
ja widzialam czasem takie jakby ktos trzymal wozek w rekawiczkach i one po prostu przymarzly do wozka - takie to wygladaja smiesznie
ja widzialam czasem takie jakby ktos trzymal wozek w rekawiczkach i one po prostu przymarzly do wozka - takie to wygladaja smiesznie
weronikabp
Fanka BB :)
Mi się podoba taka mufka do wózka z teutonii. Ja nie lubię chodzić w rękawiczkach, a w zimie może być trochę mrożnie w ręce i się pewnie będę później zastanawiać czy to kupić.
Zobacz załącznik 595950
fajne to, dla mnie zmarźlucha to jest super
Mi te twoje też kiepsko się podobają właściwie wcale...
A ja dziś byłam na spacerku po rynku i widziałam właśnie przepiękny wózek (właściwie to sam stelaż, bo wózek był z fotelikiem maxicosi) taki co mi się podoba i na dodatek babeczka miała właśnie taką mufkę.
A ja dziś byłam na spacerku po rynku i widziałam właśnie przepiękny wózek (właściwie to sam stelaż, bo wózek był z fotelikiem maxicosi) taki co mi się podoba i na dodatek babeczka miała właśnie taką mufkę.
weronikabp
Mi te twoje też kiepsko się podobają właściwie wcale...
a stelaż był z jakiej firmy?
karolq8
Emotion rekawiczki to jak robocze wygladaja hehe
Anna to fajne ja tez raczej bez rekawiczek chodze:-)
Anna to fajne ja tez raczej bez rekawiczek chodze:-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
anna_ bo to co ty dodalas to wyglada ladnie i nawet jak wozek bedzie sam stal to wyglada jak ozdba, a te co znalazlam na allegro to wiocha jakas [przynajmniej dla mnie]
reklama
hej
ja dla jasia mam jane muum z gondolo-fotelikiem matrix. ogolnie jestem zadowolona i chetnie sie podziele opinia, jakby ktoras byla zainteresowana.
nie mam zamiaru zmienaic wozka i w sumie to jest mi przykro troszke bo wbieranie wozka bylo najwieksza przyjemnoscia
ja dla jasia mam jane muum z gondolo-fotelikiem matrix. ogolnie jestem zadowolona i chetnie sie podziele opinia, jakby ktoras byla zainteresowana.
nie mam zamiaru zmienaic wozka i w sumie to jest mi przykro troszke bo wbieranie wozka bylo najwieksza przyjemnoscia
Podziel się: