reklama
chocolatequa
Fanka BB :)
Ja właśnie myślałam nad Jedo Fyn i Jedo Bartatina i nagle dostałam olśnienia właśnie z tym Roanem, muszę go sprawdzić
Ann a no coś tam się znajdzie pewnie zerknij serio na spacerówkę bo tam pasów nie można dobrze dostosować i dziecko się ssuwa, a pałąk bardziej przeszkadza niż jest użyteczny. Poszukaj sobie opini na temat spacerówek jedo. To samo tyczy się zresztą bartatiny. Bo gondole i spacerówką mają taką samą.
No chyba, że masz zamiar potem zakupić małą spacerówkę, a to już inna sprawa
No chyba, że masz zamiar potem zakupić małą spacerówkę, a to już inna sprawa
Ann_
wiesz co tak myślałam że może i bym wolała potem kupić spacerówkę, ale jaki sens ma teraz kupienie 2w1 a nie używanie spacerówki. Eh sama nie wiem. A jaki model ma fajną spacerówkę? bo gondola w większości jest okej jedynie to wielkość. Kurczę to mnie trochę zbiło z tropu. Muszę się znowu zastanowić.
Ann nie chciałam ci w głowie namieszać przepraszam.
Ale jeżeli byś chciała kupić potem fajną małą spacerówkę to polecam zakupić używaną gondolę ze stelażem chociażby roana maritę ) ładnie wygląda i naprawdę użyteczna. Dasz 300zł zimę przejeździsz spokojnie, a potem kupisz spacerówkę full wyps.
Ale jeżeli byś chciała kupić potem fajną małą spacerówkę to polecam zakupić używaną gondolę ze stelażem chociażby roana maritę ) ładnie wygląda i naprawdę użyteczna. Dasz 300zł zimę przejeździsz spokojnie, a potem kupisz spacerówkę full wyps.
Ostatnia edycja:
Ja też długo myślałam ale ostatecznie zdecydowałam się na jedo... Jak czytałam opinie na forach to niestety każdy wózek który brałam pod uwagę miał jakieś wady... Spacerowke oglądałam i wyglądała ok, chociaż nie znam się na tym za bardzo pożyjemy, zobaczymy, najwyżej będziemy się rozglądać za spacerówka na wiosnę...
Ann proszę tu znalazłam mój wpis co do jedo - opinia koleżanki i dziewczyn na innym forum
Kara moja znajoma ma fyna i powiedziala, ze jak kocha gondole miloscia wielka tak nienawidzi spacerowki.
Ponoc jest ciezka, niezgrabna, dziecko u niej jest niezadowolone bo pasy maja niewielka regulacje co czasem potrafi byc naprawde problemem. Np gdy znajoma malego ciasno zapiela pasami to nie mogla go polozyc bez odpiecia pasow, a no i fatalny jest palak. Ale wiadomo kazdy ma swoje priorytety przy wyborze wozka i jezeli tobie odpowada to super 
Kara moja znajoma ma fyna i powiedziala, ze jak kocha gondole miloscia wielka tak nienawidzi spacerowki.
Ponoc jest ciezka, niezgrabna, dziecko u niej jest niezadowolone bo pasy maja niewielka regulacje co czasem potrafi byc naprawde problemem. Np gdy znajoma malego ciasno zapiela pasami to nie mogla go polozyc bez odpiecia pasow, a no i fatalny jest palak. Ale wiadomo kazdy ma swoje priorytety przy wyborze wozka i jezeli tobie odpowada to super 
chocolatequa
Ann ja w sumie mam identyczny problem co Ty i nawet z tym samym wózkiem hehe
reklama
Kara, ale ja tu tylko kopiowałam dla ann swój wpis, który jak widać do ciebie był kierowany )
Mam nadzieję, że z wózka będziesz zadowolona
Ja np wiem, że raczej ze spacerowki w swoim tfk korzystać nie będę i gdy małe zaczną z gondoli wyrastać to sprzedam go i kupię bj city mini gt.
Dobrze, że śpiworki tam też będą potrzebne
Mam nadzieję, że z wózka będziesz zadowolona
Ja np wiem, że raczej ze spacerowki w swoim tfk korzystać nie będę i gdy małe zaczną z gondoli wyrastać to sprzedam go i kupię bj city mini gt.
Dobrze, że śpiworki tam też będą potrzebne
Ostatnia edycja: